Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese pentru Ford Bronco 2, '85 ?

Vlad4x4

Postări Recomandate

Salut!

Am primit un proiect privind un Ford Bronco 2 din '85, masina nu este in stare asa buna privind partea estetica si partea tehnica. Trebuie inlocuita transmisia, motorul este nou ( nu are nici macar 5000 km la bord ), iar caroseria trebuia revopsita complet + rugina. In rest interiorul este ok. Daca stiti de unde pot face si eu rost de piese de schimb as fi foarte recunoscator.:)

Multumesc! :)

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese pentru Ford Bronco 2, '85 ?

In primul rand mi-ar trebui o transmisie automata (nu mai merge sa dai inapoi) , toba , faruri, oglinzi, etc. Dar in principiu vreau o transmisie...

Fii mai concret.

Ce anume iti trebuie ? La cutie sunt probleme ?

Link spre comentariu

Daca bag in marsarier nu merge, mi s-a spus ca problema ar fi la cutia de viteza. Daca poti sa imi spui ce pret ai pt o transmisie completa si pentru cutia de viteza. O sa incerc sa aflu mai multe informati.

Link spre comentariu

Daca bag in marsarier nu merge, mi s-a spus ca problema ar fi la cutia de viteza. Daca poti sa imi spui ce pret ai pt o transmisie completa si pentru cutia de viteza. O sa incerc sa aflu mai multe informati.

1. Exista sectiune dedicata anunturilor de mica publicitate. Posteaza acolo un anunt cu ce ai nevoie nu polua o sectiune tehnica.

2. Cand ceri ceva, da si tu detalii despre masina pt ca lumea sa isi de-a seama ce ai nevoie. Ce motor ai pe masina? Ce tip de cutie? Posteaza eventual si niste poze.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare