sop Postat Iunie 12, 2008 Partajează Postat Iunie 12, 2008 Salutare tuturor. Numele meu este Sorin Popa si sunt din Cluj-Napoca. Deocamdata nu pot sa pun vreo poza cu fieru’ din dotare ( asa cum suna rugamintea de sub numele topicului) pt ca el nu exista. Am insa o poza de la Gura Humorului, unde am ajuns impreuna cu fetele mele (sotia si fiica mea de 3 ani), in urma unei decizii de moment, care parea o nebunie ar care s-a dovedit foarte buna in final. Am avut un week-end de vis. Una peste alta felicitari tuturor celor care au fost acolo si desi nu am avut timpul necesar sa va urmarim foarte mult in traseu (ora de somn “aia micaâ€�, papa, manastiri, etc…) a fost “fainâ€�. Poza pe care trebuie sa o caut undeva prin fisiere am gasit-o uitandu-ma la pozele facute de unii din voi acolo. E momentul in care Max ia startul sambata (cred) langa Voronet. Noi aparem foarte neclar undeva in stanga pe iarba. Deocamdata atat. Numai bine! Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! Deci....am revenit. In primul rand multumesc de primire! In general ador iesirile in "padure", munte sau ce-o mai fi (am facut o perioada alpinism si ture cu bocancu' prin muntii patriei). Timpul (lipsa lui) din pacate si alte "preocupari" au scos din program toate astea dar nebunia a ramas. Dupa cum spuneam mai devreme nu am cu ce ma lauda la capitolul 4x4, dar lucram la asta. :grin: Nu ma pricep la masini in mod deosebit, asa ca as dori sfaturile voastre in ce priveste dotarea corespunzatoare in acest sens. Scopul declarat al agregatului va fi masina de zi cu zi si binenteles (pentru inceput) se va folosi si in interes de off road turistic. Inca nu ma pot gandi la concursuri sau extrem ca nu stiu cu ce se mananca. :roll: Masina va fi folositoare si in "the city" pt ca lucrez in constructii, deci santiere, drumuri desfundate, etc... Asa ca am inceput cu bugetul care se va situa undeva in jurul a 12-15 mii euro (max). Vreau o masina in 2 usi si ...da stiu, daca ai "famelie" e bine in 4 dar ne descurcam noi cumva. :wink: Am aruncat o privire si pe net si mi-a ramas sufletul langa o Toyota LC 90, 3.0 TD, cutie automata (2000-2002). Am avut si ceva antecedente cu o masina d’asta care era a unui unui prieten. Am mai condus “ocazionalâ€� un Jeep Grand Cherokee, si Lada Niva (imprumutata) cu care am fost si la Gura Humorului, dar cel mai mult mi-a placut Toyota. Dar cum spuneam, nu ma pricep mai deloc. Cum este masina? As vrea niste sfaturi de la cei care aveti, ati avut sau stiti ceva despre asta. Multumesc. Numai bine! Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! bine ai venit cu un 90 am participa la 3 concursuri, singura modificare ce a fost facuta ... pus cauciucuri de teren (crossuri, nu ceva deosebit), si acelea de dimensiunile standard. Desi era un "autobuz " in 4 usi, masina s a descurcat admirabil, nu am fost ajutati niciodata de altcineva, mai mult, am ajutat noi in mai multe randuri pe coechipieri (un vesnic mercede G de 3L pregatit pt extrem ) masina este fantastica, un raport greutate putere formidabil de bun si reprizele din cutie sunt probabil cele mai bune reprize de latoate masinile cu care am avut deaface desi masina a vazut teren din plin in 7 ani de utilizare (zilnica) au fost schimbate ceva bucse de cauciuc si o bieleta, in rest toata cheltuiala a fost de indreptat tabla pe unde se mai intalnea cu copaci sau maluri prea inalte daca iei o toyota 90, sa nu crezi ca este potrivita de extrem, dar te va duce oriunde fara probleme. Daca poti, ia una in 4 usi, pt ca daca nu o vei lua exclusiv pt concursuri, una de 4 usi va intra pe unde intra una in 2 usi, dor ca din 2 manevre in plus, dar ai spatiu de bagaje si poti sa dormi in ea fara probleme super masina, sper sa-ti iei una ps neeaparat motorul de 3 l td ... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! @soimu Multumesc de-ncurajari. Cu bagajele e ok. Nu ducem cu noi nici o data tot sifonieru’, iar de dormit in masina … nu prea ma incanta ideea (eventual un cort, ceva). Oricum ramane de vazut… Am o multime de intrebari care cauta raspunsuri. Cat costa TPI pt o masina de genu’? Trebuie ceva modificari, in afara de “incaltariâ€�? (care inteleg din ce-am citit pe-aici ca sunt obligatorii) Nu am vazut prea multe oferte la vanzare in Romania si nici prea multe pe strazi. Nu am vazut nici pe forum multi posesori (poate nu stiu unde sa ma uit…). Sunt rare? Au probleme? Va sunt recunoscator pentru cat mai multe detalii. Berile promit sa le dau cand ne vom intalni (sper cat mai repede) :x Multumiri. Sorin. ps. Cam asa arata masina la care visez… :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! sunt rare pt ca cine le ia nu le vinde sunt f f bune si nu ai probleme cu ele, de aceea nu le vinzi, pur si simplu nu ai nevoie sa le schimbi taxele sunt mari pt ca sunt motoare mari... ar fi bine sa mai iei o bara arb si un troliu fata... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! ...Si asta e masina cu care am fost in Bucovina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! Stiu ca taxele in general sunt mari. Asta e... daca vrei in hora tre' sa joci. Ma refer exclusiv la valoarea Taxei de Prima Inmatriculare pt o masina din asta din 2000-2002. Ce Euro are, si cat ar putea sa fie valoarea TPI pt ea? Poate cei care au adus din masini din Germania (sau Europa in general) in ultima vreme stiu... si ne dau un pont :grin: Inca o data multumiri! Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 13, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2008 Re: Buna ziua tuturor! Si cateva poze din locuri vizitate...nu neaparat offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate