bogdanpop Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 (editat) Va salut! As vrea sa decupez capota pentru a face o aerisire la intercooler, am vazut ca unele modele au direct aerisirea facuta din fabrica. Intrebarea mea e unde as gasi un ornament de pus pe capota dupa ce decupez, nu stiu exact cum se numeste Toate cele bune, Bogdan Editat August 7, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Intercoler pajero mk2 fii atent ca la tine, ca si la mine de altfel, sunt niste canale prin capota si nu ai nevoie sa gauresti capota. asta daca ai intercooler dinfabrica. \ DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 7, 2013 Autor Partajează Postat August 7, 2013 Re: Intercoler pajero mk2 Pai e din fabrica. Sa inteleg ca nu am voie sa decupez capota deasupra la intercooler? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Intercoler pajero mk2 sunt niste cana prin capota care comunica cu masca fata. aerul intra prin masca fata in capota si apoi spre intercooler DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 8, 2013 Autor Partajează Postat August 8, 2013 Re: Intercooler pajero mk2 Am inteles, chestia asta o faceam poate mai mult si pentru aspect.... si probabil ca ar intra mai mult aer in intercooler. Ms de informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: Intercooler pajero mk2 uita te mai exact la capota si vei vedea un decupaj in dublura ei de vre o 30/40 cm sin in partea din fata niste prize de aer care inchid exact pe grila din fata,ati atasez niste poze Editat August 9, 2013 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Intercooler pajero mk2 Am inteles, multumesc de ajutor! totusi pentru design, cum as putea "improviza" o aerisire pe capota? nu am gasit in comert nimic de cumparat pentru asa ceva. Toate cele bune Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 (editat) Re: Intercooler pajero mk2 Nu ai ce sa faci numai cu ce ti ar putea demonta el de pe masina Aerisirea de pe capota de la 2.8 este formata din 2 bucati: una din tabla modelata direct din capota si implicit corp comun cu aceasta, a doua jumatate din plastic. In concluzie daca pui doar a doua jumatate arata si prost si nu are nici un rol (eventual doar sa ti devieze vantul de pe capota si sa ti faca freza) Daca vrei ceva util, practic si frumos dai banii la om pe capota care este gratis la pretul listat(sau la oricine altcineva), daca vrei sa faci o tiganie cred ca poti sa o faci si singur fara ajutorul colegilor de pe forum. Sau daca ti neaparat :) http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/prize-aer/priza-de-aer-capota-sau-pladon-10602041.html Editat August 11, 2013 de Flow Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanpop Postat August 11, 2013 Autor Partajează Postat August 11, 2013 Re: Intercooler pajero mk2 Da, am inteles ideia :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate