Kibitz Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Va salut, Stie cineva o sursa de unde se pot achzitiona la preturi decente clipsuri de prindere de genul celui din poza (dar si alte modele)? In Sibiu am gasit la Iony dar preturile, in functie de model, erau intre 2 si 10 lei! Mie imi trebuie pentru elementele de plastic din interior de la Patrol (ca cea din poza), pentru overfendere (e alt model, nu am poza) si pentru banda din plastic de jos de la usile din spate (astea au capul cu o cruce pt. surubelnite Philips si sunt gri la culoare pt. ca se vad). Multumesc anticipat, Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat August 8, 2013 Partajează Postat August 8, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune Cat de repede iti trebuiesc ? Eu trec prin Sibiu in jur de 6-7 Septembrie cand ma intorc de la contract din Lituania. Au aici cate vrei si preturi de nimic.Imi trebuie, daca poti astepta, dimensiunile L/l diametrul florii si ce alte modele vrei(poze+dimensiuni). Foloseste adresa mea de mail emanoeladrian@yahoo.com Bafta! RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune sunt dupa cum arata ca cele care se gasesc pe Logan la prinderea diferitelor plastice :) eventual o intrebare la un magazin de piese nu strica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune gasesti la orice magazinas de piese auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune Modelul dun poza era folosit si la batrana Dacie 1300, tot la prinderea fetelor de usi. Cauta la orice magazin de piese auto Dacia, imposibil sa nu le gasesti. In Bucuresti se gasesc diferite modele si dimensiuni la gheretele din targul Vitan si costa 1leu bucata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune Sorine, Discutam problema pe larg ...Ai putina rabdare ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune Norauto.....nu stiu daca este si in SB, dar la astia am vazut multe modele de clipsuri d-astea..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune la 1 leu bucata gasesti exact asa ceva in targ - vitan barzesti in bucuresti.... am gasit o gramada de feluri inclusiv de JEEP ... ca dedeam ca prostu 0.49 USD pe unu si le importam :)) ... asa ca roaga un coleg care are drum prin targ sa iti cumpere un pumn :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 10, 2013 Autor Partajează Postat August 10, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Deci se poate si la preturi mai decente. E bine de stiut! Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune De exemplu la suzuki, clipsurile "originale" sunt fabricate la Galfiservco, http://WWW.GALFISERVCO.RO in harghita. Gasesti pt mai multe marci auto, daca nu gasesti pt Nissanul tau, macar poate gasesti ceva destul de asemanator. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Sursa clipsuri / "braduti" de prindere sau cum le-o mai spune De exemplu la suzuki, clipsurile "originale" sunt fabricate la Galfiservco, http://WWW.GALFISERVCO.RO in harghita. Gasesti pt mai multe marci auto, daca nu gasesti pt Nissanul tau, macar poate gasesti ceva destul de asemanator. Multumesc, Merita de luat in calcul. Poate le vand pontul si astora de la Iony din Sibiu. Ca poate le iau si ei mai ieftin :wink: si le-or vinde mai ieftin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate