Optimus Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Cred ca puteti renunta la toate ideile din toate topicurile astea, si sa va luati la voi doar dispozitivul minune de aici: http://www.pomegranatephone.com/ Ca le face pe absolut toate... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Dispozitivul SUPREM!!! ar fi o idee,daca l ar face sa ma duca si prin padure a mi iau unul:g Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 9, 2013 Autor Partajează Postat August 9, 2013 Re: Dispozitivul SUPREM!!! Te duce sigur... N-am avut io rabdare sa caut si butonul care il transforma intr-un fioros 4x4! :ha: Pe la jumate m-am plictisit si am apasat pe butonul "Am vazut destul!" :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 (editat) Re: Dispozitivul SUPREM!!! o idiotenie. ar fi mers la diverse, in nici un caz aici. totusi, cu samsung galaxy beam, faci 70% din ce zice ala acolo. software pentru smarthome gasesti si pentru android si pentru ios. Editat August 9, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Dispozitivul SUPREM!!! Cred ca puteti renunta la toate ideile din toate topicurile astea, si sa va luati la voi doar dispozitivul minune de aici: http://www.pomegranatephone.com/ Ca le face pe absolut toate... :grin: Eroare! Nu face nici cartofi prajiti nici inghetata... Cred ca o sa-i reclam la OPC:ha::ha::ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Dispozitivul SUPREM!!! Eroare! Nu face nici cartofi prajiti nici inghetata... Cred ca o sa-i reclam la OPC:ha::ha::ha: nu l reclama inca pana ma duce in padure...ca nu se stie poate o fi bun! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Dispozitivul SUPREM!!! nu l reclama inca pana ma duce in padure...ca nu se stie poate o fi bun! De dus poate te duce...totul e sa te mai aduca si inapoi:ha::h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate