nan florin Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Am si eu o problema cam de o luna la care nu reusesc sa-i dau de cap: mi se blocheaza frana pe puntea spate. Am perioade cand dupa un numar de km parcursi isi revine singura iar apoi se blocheaza din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 (editat) Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate ce ai facut pana acum sa remediezi problema?inlocuit garnituri,curatat pistonase sau inlocuit daca sunt cu rugina,verificat furtun sa nu fie rupt bucata in interior si sa blocheze? Editat August 10, 2013 de marx5 Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate la o alta masina am avut aceasi problema cu blocarea rotilor puntii spate chiar daca frana d emana nici nu ezista montata:) problema a fost gasita abia dupa ce am inlocuit saboti spate,garnituri de pistonase,strunjire rectificare saboti,si in final problema era de la furtunul care face legaturea sasiu cu puntea spate care se exfoliase in interior si bloca revenirea lichidului,functiona ca o supapa de sens. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 10, 2013 Autor Partajează Postat August 10, 2013 Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate Se mai gasesc furtune de legatura intre sasiu si punte? Piistonasele misca in interiorul cilindrilor de frana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate da,cred ca mai am unul nou pe acasa Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 11, 2013 Autor Partajează Postat August 11, 2013 Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate In cerc sa-l demontez maine si in caz ca am nevoie de el o sa iau legatura cu tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 30, 2013 Autor Partajează Postat August 30, 2013 Re: Nissan Patrol Y-260 frana blocata pe spate Rezolvat. A fost furtunul care face legatura intre caroserie si punte. Problema e ca nu am putut aerisi foarte bine circuitul deoarece aerisitoarele la cilindrii sunt blocate iar olandezele la fel. Probabil singura solutie va fi inlocuirea cilindrilor de pe spate impreuna cu cele doua conducte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate