soso Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Salut! Sunt intr-o plimbare prin Dobrogea si am nevoie de un atelier care sa imi sudeze o bucata de lonjeron care s-a fisurat. As prefera un atelier cu ceva experienta offroad/modificari. Masina este un jeep cherokee. multumesc, Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: ajutor sudura constanta Ma gandesc ca poate ar fi mai rapid sa incerci sa iei legatura cu Forte sau Asfalttango:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat August 13, 2013 Autor Partajează Postat August 13, 2013 Re: ajutor sudura constanta nu am numarul lui forte, am vorbit cu asfalttango si cu un domn sorin maz de pe forumul offroad in dobrogea si cred ca se rezolva. Daca nu, merg mai incetisor pana acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate