Flavius Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 am auzit ca ar fi fost o serie de aro care aveau jantele pe spate jumelate stie careva ceva m-ar interesa jande jumelate pt punte de aro daca ma poate ajuta cineva MULTUMESC ANTICIPAT ! PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Iunie 15, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2008 Re: Jante jumelate se pare ca nu am noroc nu are nime jante jumelate ( duble ) :sr PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: Jante jumelate sansele sunt foarte mici totusi voi face oarece sapaturi si daca voi gasi cea ce ai nevoie ta anunt ! baciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius Postat Iunie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Jante jumelate sansele sunt foarte mici totusi voi face oarece sapaturi si daca voi gasi cea ce ai nevoie ta anunt ! baciu ok mersi astept poate am noroc :hi PAJERO 2,5 TDI 1994 BMW 520 2002 Opel Corsa 1.3 CDTI 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Jante jumelate mare noroc tre sa ai...ca "seria" aia n-a fost formata decat din cateva bucati,poate 10 maxim. se cheama 335,si este camioneta cu punte rigida fata,si tractiune doar spate(propulsie,mai corect :grin: ) da' avand in vedere nr de bucati din "serie",posibil sa nu fi avut jante "dedicate",ci doar imprumutate de pe la alte masini. am vazut o singura data una,in targ in vitan,si ala o lauda ca are "punti de iveco". jantele,semanau intr-adevar cu cele de la dubele iveco,dar n-am studiat puntea,sa vad diferente. pe atunci,nu stiam ca s-au facut asemenea masini la ARO si am luat de bun ce scria ala acolo,in anunt. supces! ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate