Max Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 A aparut noul model de Jeep Cherokee - 2014 Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar, dupa parerea mea, si-au batut joc de acest model de masina. Arata ca un SUV coreean. :grin: Suspensie independenta, etc... Specificatii tehnice 2014 Jeep Cherokee Trailhawk Pret de baza: $29,495 Mecanica: Motor: 3.2L V-6 Pentastar Putere: 271CP @ 6,500 rpm Cuplu (lb-ft): 239 @ 4,400 rpm Transmisie: ZF 948TE 9-speed automatic Raport cutie de transfer pe low: 2.92:1 Rapoarte punti: 3.517 (trailer tow V-6); 4.08 (I-4 Trailhawk) Suspensie: Fata: arcuri & Such: IFS cu McPherson struts with long travel springs and A-arms; Spate: multilink IRS cu arcuri elicoidale si amortizoare monotub Anvelope si jante: 17x7.5 aluminiu slefuit P245/65R17 OWL All-Terrains Dimenisuni: Lungime (m): 4.62 Ampatament (m): 2.71 (4x4 Lock) Inaltimea (m): 1.72 (4x4 Lock) Latimea (m): 1.9 (4x4 Lock) Garda la sol (m): 0.22 Greutate (kg): 1862 Masa de incarcare (kg): 453 Capacitatea de tractare (kg): 2041 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 Am vazut unul alaltaieri in Mamaia, in realitate arata mai urat in realitate decat in fotografie, daca nu era emblema pe bot nu-mi dadeam seama ce masina e, la bord se afla o pereche bine trecuta de 50 ani si poate asta spune la cine se adreseaza producatorul american. De fapt cred ca se inscrie pe o linie adoptata in ultima perioada de multi producatori auto consacrati in 4x4:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 (editat) Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 intr-adevar urit, dar cu multe "goodies".raport in punte bun, reductie mare, cutie ZF cu 9 rapoarte, motor cu mult power (271 caluti pentru 1.9 tone) ...sa vedem ce motorizare ii pun in UE, ca 3.2 ul nu e de buzunarul nostru....Roti stock de 30" ampatament de 106".....Nu suna rau deloc pentru un SUV...Frumusetea e trecatoare... Mi se pare improbabil sa fi vazut una la noi deja, ca tocmai ce am citit ca i-au aminat lansarea ca nu e bine implementata cutia ZF pe masina..poate era altceva... Editat August 16, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 http://www.caranddriver.com/news/2014-jeep-cherokee-photos-and-info-news se pare ca varianta trailhawk va avea si blocant spate crawlling ratio 1:56.........majoritatea suvurilor au sub 1:30... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 Mda..producatorii astia auto,cateodata iti dau impresia ca fac masini pentru a produce bani!Pai normal(pentru ei) sa urmeze un anumit trend in proiectarea masinilor iar scopul nr.1 sunt banii ca doar lumea se invarte in jurul lor!!!Pentru un pasionat off-road poate ca este dezamagitor ceea ce se intampla,si poate generatiile viitoare nu vor mai putea lua o masina stock si a o transforma intr- una capabila sa faca fata si celor mai dure provocari,poate doar in a construi una de la zero...Noi mai putem beneficia de generatiile vechi de masini ca doar sunt destule si nu trebuie sa ne batem capul cu ce apare in 2014 fiindca putini dintre noi(spre deloc) isi vor cumpara acea masina din showroom si vor face off-road cu ea,nu? Dar pana atunci C H E R O K E E F O R E V E R ! ! ! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 (editat) Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 deh, ce sa-i faci, design-ul apartine Italienilor de la Fiat .... cu Grand Cheroke0ul nou au reusit-o ...si cu SRT-ul in special... dar cu asta , si cu Compasul au cam dat-o in bara ... sa vedem ca o face si la Wranglerul nou ( cica din 2017 daca nu l-or scoate mai devreme) ... ca cu interior-lift-ul din 2012 au nimerit-o :) Editat August 24, 2013 de Astral Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 dah,asta mai lipseste sa distruga si traditia Wrangler si sa ii dea o forma simpatica de suvulet de oras/club/terasa!!! Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caribda2004 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 Ma gandesc daca merita adus din State unul. Mie sincer imi place foarte mult masinuta si mai ales varianta Trailhawk. Ce parere aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: Noul Jeep Cherokee - 2014 Nu avem nici o parere.depinde de gusturi-si aici nu putem comenta si de buzunar-cu cit sunt mai adinci si mai pline, cu atit mai bine. PS: eu personal as lua un Land Cruiser 200 sau 150 de banii aia...dar eu am deja un Jeep GC si banii nu cred ca mi-ar ajunge de Toyota.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate