chevy Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Salutare, am nevoie de 4 gume pe 16'' care sa mearga pe jante de 9-10 jj (pot fi si de marimi diferite 2+2,caci nu mai sunt 4x4 permanent) imi trebuiesc pentru 2 saptamani,pana imi sosesc noile gume comandate pe net. Fac mare cinste,va multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? va salut, daca gume e mai greu de gasit,se poate un set de roti de strada sau resapate sau de oricare,aveti sa-mi imprumutati ? va multumesc. poate un admin sa modifice titlul,va rog cu "un set de roti pentru japoneze,indiferent marimea lor" multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? ti le dau eu 315/75/16 cooper stt dar problema e cum ajung la tine? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? platesc eu transportul,cu fancurier sau orice iti este tie usor si la indemana,daca e ok iti dau adresa pe privat. ITI MULTUMESC. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? sunt destul de grele,nu mai bine cauti o masina care are drum spre Deva si retur? Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat August 26, 2013 Autor Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? sunt destul de grele,nu mai bine cauti o masina care are drum spre Deva si retur? numai ca nu am cunostinte cu drum in zona,cat poate costa transportul,banuiesc ca in jurul a 200 ron,e ok ! Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? am sa intreb maine la curier Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat August 31, 2013 Autor Partajează Postat August 31, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? inca de actualitate,nu s-a concretizat nimic cu colegul de la deva. poate un admin schimba titlul "un set de roti,pt japoneze,orice marime" multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? curierul nu vine acasa dupa aceste roti de aia am zis sa cautam pe cineva care face ruta asta Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Ma poate ajuta cineva cu niste gume pe 16'' pt 2 saptamani,fac cinste !!?? inca de actualitate,nu s-a concretizat nimic cu colegul de la deva. poate un admin schimba titlul "un set de roti,pt japoneze,orice marime" multumesc. Am 4buc 285/75/16 de pe o toyota hdj, le-am avut la vanzare. Daca iti mai sunt de folos suna-ma: 0742357150:wink: Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate