Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce stiti despre permisele pentru volan dreapta?

tuning4car

Postări Recomandate

am purtat o discutie cu cativa instructori auto si toti sunt deacord cu aceasta lege ( de a mai face un permis special pentru masini cu volan pe dreapta)

astept pareri. pentru ca am si eu o platforma cu volan pe dreapta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ce stiti despre permisele pentru volan dreapta?

Adică să fie valabil si viceversa. Daca in Anglia am o masina cu volan pe stanga sa mai am nevoie de un permis special.

Deci nu pot sa conduc in Anglia si nici ei in Romania cu un permis european cum este cel pe care il avem acum.

Induram destul de la UE incat sa ne fie ingradit si dreptul de a conduce prin Europa fara permis pentru fiecare "marca " de masina.

Doar nu crezi ca un permis in plus sporeste atentia.

" Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea "
Link spre comentariu

Instructorii astia dastepti mai bine ar avea grija cum isi invata elevii condusul pe stanga ca m-am saturat sa vad cum dubleaza cu masina pe avarie, cum nu-i invata sa semnalizeze din timp ci doar pe curba odata cu rotirea volanului, etc, etc.....

Link spre comentariu

inca o tampenie marca guvernului:bleah

maine poimaine avem nevoie de permis special ptr a regula pe la spate

nu m-ar mira....iar despre ce care sunt de acord cu legi de genul asta le urez salutari fierbinti :grin:

si inca ceva,...cine plm va fi examinator?:grin:

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Nu, nu ...nu e vrajeala ...cica se elibereaza deja permise pentru volan dreapta ...Intrebati la circa financiara ...unde va platiti impozitele (daca vi le platiti) ...daca nu ...cica ar mai merge o perioada si cu astea care sunt ptr volan stanga! Cat, nu se stie ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare