Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucsa arc kit OME

iulianul

Postări Recomandate

Poate să-mi spună cineva dacă la kit-ul de arcuri OME pentru Samurai vin şi bucsele de metal, in care intra cele de cauciuc? Sau se confecţionează la strungar? Editat de iulianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucsa arc kit OME

Poate să-mi spună cineva dacă la kit-ul de arcuri OME pentru Samurai vin şi bucsele de metal, in care intra cele de cauciuc? Sau se confecţionează la strungar?

Eu stiu ca sunt bucse de policarbonat iar daca te referi la bucsele mari, cu siguranta nu au nimic metalic pe ele.

Dar ce, vrei sa-ti iei kitul de suspensie OME, sau doar bucsele?

Va salut !

Link spre comentariu

Am OME +2 inch montat. În urechea arcului intra o bucşa metalica, în care se instalează bucsele de cauciuc sau PU.

De o vreme, urechea arcului a început să se deplaseze pe bucşa atunci când virez, sau pe inclinaţie, aşa cum am observat la ultima ieşire. Se aude şi un poc scurt.

Eram curios dacă bucsele au venit cu kit-ul, sau le-a făcut un strungar cu toleranţe prea mari. Caz în care trebuie să fac alte bucşe, cu diametrul exterior mai mare, să intre forţat în urechea arcului.

Link spre comentariu

Mister rezolvat, azi am ridicat maşina de şasiu, cu punţile în aer şi am strâns u-bolt-urile la cuplu. Nici urma de zgomot, masina se comporta impecabil. Le-am mai strans, dar cu masina pe roti si nu e acelasi lucru.

Citisem pe forum ca se strang la fiecare cateva iesiri, dar nu am facut-o ca la carte.

Acum îmi aduc aminte că atunci când am luat-o nu se auzea nimic, suspensia a început să scoată zgomote după prima ieşire. Explicabil acum.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare