Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aventura cu Jimny si femeile....

SOGO

Postări Recomandate

Sa va zic una tare .....

Vineri in pauza de pranz, cobor eu prin curtea intreprinderii si cand privesc spre parcare........... :op surpriza maxima. Nu mai putin de 3 (trei) colege discutau de zor langa masina mea, tot invartindu-se in jurul ei. Stim cu totii ca Jimny nu e genul "aspirator de femei" ba chiar din contra, asa ca dupa ce imi revin din uimire, evident ma bag in seama....Dupa o discutie de vreo 15 min. cu fetele (genul de corporatiste pe la 30-35 ani, aranjate office, si duse pe la saloane de cosmetica) pe teme tehnico-auto-off-road si care ar putea rivaliza cu orice discutie de aici de pe forum, imi vine idea geniala: Va invit la un drive test! .... pam pam. Dupa o pauza scurta ne urcam in masina (cu doua dintre ele) si mergem in apropiere de cladirea noastra, pe un camp, unde exista o movila din aia plata si rotunda construita din pamantul excavat de la vreo fundatie mare. Movila inalta cam de 8-10 m si cu o raza de vreo 50m - un deal in miniatura, cu o panta de urcare cam de 45 grade.

Evident urmarea o banuiti, si daca nu folositi-va imaginatia....

Oricum una din pasagere mi-a marturisit ca vrea sa isi cumpere un Jimny si m-a rugat sa o las sa conduca putin pe camp. Dupa ce s-a urcat la volan m-a intrebat care din pedale este ambreiajul.... :cr. Mi-a fost jena sa mai dau inapoi, asa ca i-am tinut un mic curs de conducere. Dupa ce a oprit motorul de 2 ori la plecarea de pe loc am avut o alta idee geniala, AM CUPLAT REDUCTORUL. Apoi ea mi-a marturisit ca e singura masina cu care i-a reusit plecarea de pe loc atat de repede...:ha:

Dupa aceasta aventura off-road si off-records (sunt insurat) am mai primit cateva cereri de drive test de la departamentul unde lucreaza fetele.

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aventura cu Jimny si femeile....

Buey, colegule de forum !

Tu vrei sa ne vinzi masina !

Rog un moderator sa treaca anuntul la rubrica "vanzari/ cumparari 4x4" :ha:

...sau e pe bune si te paste vreo promovare de care tu nu stii ...dar colegele stiau ...

Editat de JurasikMan
Link spre comentariu

Buey, colegule de forum !

Tu vrei sa ne vinzi masina !

Rog un moderator sa treaca anuntul la rubrica "vanzari/ cumparari 4x4" :ha:

...sau e pe bune si te paste vreo promovare de care tu nu stii ...dar colegele stiau ...

E pe bune, si acu chiar ca nu o mai vand...

Link spre comentariu

Bag de seama ca sotiile domniilor voastre nu stiu despre existenta contului vostru sau nickname-ul de pe forum:cl , pentru ca altfel nu imi explic "sinceritatea" cu care ne povestiti aventurile din timpul serviciului! Oricum, se pare ca Jimny este masina viitorului stralucit, vrei aventura atat off-road cat si off-the-record, asta este alegerea inteleapta! :h5

Editat de edy_M
:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Nu vor sa testeze si un Pajero Sport? La mine incap vreo 8 bucati... testat... :grin:

Pajero saracu se descurca cu 8 bucati...asa batran cum este!

Sa vad cum te descurci matalutza intre 8 bucati...:ha:

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pajero saracu se descurca cu 8 bucati...asa batran cum este!

Sa vad cum te descurci matalutza intre 8 bucati...:ha:

Nu te ingrijora... In plus, io nici nu trebe sa ma ascund ca altii... :ha:

Link spre comentariu

Incepe sa imi para rau ca l-am vandut...desi la mine nu a avut efectul asta....

Pe de alta parte consoartei ii place mai mult pajero decat jimny.....cine sa le inteleaga....

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Nu te ingrijora... In plus, io nici nu trebe sa ma ascund ca altii... :ha:

Fericitule...in cazul acesta... "sa vina 3,14z..leeee!!!", dupa cum spunea "inteleptul MO! :ha:

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Lăsând glumele, Jimny se pretează foarte bine si la o femeie care știe ce vrea de la o mașină.

Totuși este o mașină drăguță (pentru mine este chiar frumoasa) care poate fi folosita 365 de zile pe an.

Ca fapt divers in iarna care a trecut mașina mea a fost singura care ieșea din parcarea plina de zăpadă.

E mare satisfacția pentru un șofer care nu are foarte multa experiență si pe deasupra mai este si femeie.

Link spre comentariu

Singura treaba nasoala la masinutele astea foarte mici, este aia ca daca tipa foarte tare (evident, nu masinuta), iti cam sparge timpanele daca te ia de aproape. Verificat de mine in Pinin, care este mai mare decat Jimny. Asa ca nu va riscati! :grin:

Intr-o masina mai mare, unde ai loc sa te desfasori, esti mai ferit de riscul asta... :banana

Link spre comentariu

Singura treaba nasoala la masinutele astea foarte mici, este aia ca daca tipa foarte tare (evident, nu masinuta), iti cam sparge timpanele daca te ia de aproape. Verificat de mine in Pinin, care este mai mare decat Jimny. Asa ca nu va riscati! :grin:

Intr-o masina mai mare, unde ai loc sa te desfasori, esti mai ferit de riscul asta... :banana

Nu cred ca se intampla asa ceva in trafic.

:ha2:ha2:ha2

Editat de ZULU

ZULU

44 Africa

TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove!

Link spre comentariu

De alte tipuri de masini nu puteti vb, in afara de Jimny, Pinim si Pajero, altele nu mai pot intra in discutie? ma simt cam naspa, da-ne adresa firmei sa parchez si eu masina, cine stie poate am parte si eu de ceva *actiune*.

Thx

Emicos

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare