Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

Astral

Postări Recomandate

Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

...ideea ...ce vreau sa zic, stiti de campaniile acele facute la antena 3?

Deja am luat legatura cu un bun prieten care isi intinde la maxim toate antenele ...la toate antenele ...Ce va iesi vom vedea.

CNAS nu ii deconta... eu le consider crime, cand ei cheltuie pe cine stie ce nimicuri de zeci de ori mai mult...

CNAS este cine este ... stim cu totii ...

Important este ca in aceasta lupta, in primele linii de atac, cu boala lui Daniel, randurile noastre se ingroasa pe zi ce trece.

Bah suntem rai, suntem ai dracu, suntem fanatici, suntem cand vreti voi ...dar de cate ori este asa o chestie ... de genul asta devenim bataiosi si uniti uitand toate micile noastre dispute.

Asta este unul dintre motivele ptr care eu oriunde ma voi duce si orice voi face voi spune tare, clar si raspicat:

"Sunt mandru ca fac parte din aceasta comunitate!"

A, ca "sa nu consum cerneala" forumului aiurea ...5 tricouri (de fapt 6) vor fi achizitionate de doi amici ai mei, fara sa aiba treaba nici cu forumul si nici cu aceasta comunitate.

Si partea care ma indarjeste si mai mult ... Alex, baiatul meu ...m-a intrebat azi ce fac (traduceam mesajele umanitare ale lui Danny ptr facebook). I-am spus ce fac si i-am explicat ca ajutam un baietel, un baietel pe care il cunoaste,Danny, baietel care e bolnav acum din pacate si parintii nu au destui bani sa-l faca bine ... (se cunosc de la o iesire comuna la munte). ...I-am spus ca trebuie sa facem niste tricouri, oamenii buni o sa le cumpere si asa vom incerca sa strangem niste bani sa-l ajutam pe Danny sa se faca bine ...Stiti ce mi-a zis:"Tati, ia din pusculita mea, din banii mei, bani si cumpara-mi si mie un tricou dasta ptr ca si eu vreau sa-l ajut pe Danny!"

Baiatul meu face peste cateva zile ...6 ani ...Mi-au dat instant lacrimile ...

In zilele urmatoare voi face o centralizata ...(un topic separat doar read only - practic o lista) unde voi aduna toate cererile voastre care le puteti adresa in continuare aici!

:h5:cl:tk

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vreau si eu un tricou M. Cum se procedeaza.

Am 2 copilasi... Mi s-a pus un nod in gat cand am citit aceasta discutie....Cred ca este cel mai groaznic lucru pentru un parinte .... Multa putere pentru parinti si sanatate pentru copilas.

• Like 1
Link spre comentariu

Vreau si eu un tricou M. Cum se procedeaza ?

Am 2 copilasi... Mi s-a pus un nod in gat cand am citit aceasta discutie....Cred ca este cel mai groaznic lucru pentru un parinte .... Multa putere pentru parinti si sanatate pentru copilas.

Se procedeaza cum a scris Yonutz mai sus, adica va inscrieti pe acest topic cu cate tricouri doriti si marimea lor, iar apoi Yonutz va centraliza lista doritorilor pe topciul de mai jos :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80356-Tricouri-ptr-Daniel-topic-in-desfasurare-%28nu-e-inchis%29

:h5

Link spre comentariu

Doamne ajuta !

Nessum nu am avut ocazia sa ne cunoastem, dar pe viitor poate da. Trebuie sa fii tare sa poti trece peste aceste momente atat de delicate. Noi suntem alaturi de tine. Maine am sa merg sa depun o suma in cont.

Multa sanatate !

Doamne ajuta !

• Like 1
Link spre comentariu

Nessum sotia mea Andreea a transmis mesajul colegilor de munca care sunt in numar destul de mare.Mi-a comunicat ca se strang si ceva banuti cati nu stiu.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

L-am cunoscut f putin pe Nessum la o iesire la Lacul Vulturilor.

Un om absolut extraordinar de la care ,asa cum am explicat si in acel topic la acea vreme, am invatat foarte multe.

Sunt si eu parinte a 2 copii si imi imaginez prin ce treceti, insa nimic nu e pierdut .Totul e sa credeti pana la capat in fortele voastre iar de la voi mai departe sa preia toti cei implicati, vointa voastra.

Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii, am facut si eu tot ce a tinut de mine prin toate mediile si voi face chiar si mult mai mult decat pot, astfel incat sa avem toti un rezultat pozitiv.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

..Donez si eu 100 euro...Nessum cand ai timp treci pe la garaj la mine...nu am timp de banka...:h5

• Like 1

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

Link spre comentariu

salut

nu ne-am cunoscut, dar nu pot ramane rece intr-o asa situatie, si am trimis si eu o suma in contul ala.

multa sanatate lui Daniel! bafta!

• Like 1
Link spre comentariu

Salut,

In ajutorul lui Daniel, am de vanzare o camera ActionPro SD 21 pentru sporturi extreme.

Pretul cerut este de 200 Euro.

Mai multe detalii pe link-ul urmator:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79793-Camera-sporturi-extreme-ActionPro-SD21-PRO

Cumparatorul trebuie sa faca dovada ca a achitat cei 200 de euro intr-unul din conturile anuntate la inceputul acestui topic iar eu ma voi ocupa sa ii expediez gratuit camera in discutie.

Data OP-ului trebuie sa fie dupa data postarii mele pe acest topic.

Pentru lamuriri suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.

Sanatate maxima lui Daniel si putere fara limite parintilor lui.

Editat de Florin Bogdan
  • Like 2
"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

Multa sanatate!

Vreau si eu 2 tricouri L.

Voi ajunge si la banca azi sau maine.

Incerc sa ajut si asa:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80458-Vand-aparate-de-sudura-Solter&p=907849#post907849

• Like 1

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

In sprijinul acestei initiative, prin complicitatea unor prieteni de-ai mei, se pun la bataie si 20 de rucsaci asa cum este cel de jos.

http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/325_alb_zpse3da69d7.jpg

Dimesiuni rucsac: 37×41×15.5 cm , material poliester.

Ridicarea acestor rucsaci de la mine sau de la Nessum incepand cu 20.09.2013. Sau prin curier.

De asemenea acesti rucsaci vor fi inscriptionati cu mesajul:

"Alaturi de voi, Danny & Nessum!"

Prietenii de pe forum.club4x4.ro

Tot ce trebuie sa faceti este sa prezentati dovada depunerii sumei de 69 de lei sau echivalenta in alte valute in conturile specificate de Nessum mai sus.

Va multumim!

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Doamne ajuta Ovidiu ! Am pus si eu un pic umarul .

Sa se faca bine Danny. !

Asteptam numai vesti bune de la voi.

• Like 1

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

salut! astazi voi face un transfer bancar in contul RON. vreau de asemenea un tricou si un rucsac-vorbesc cu Yonutz. toata lumea e alaturi de voi in aceasta grea incercare! nu va pierdeti speranta! sanatate pt Daniel!!

• Like 1
Link spre comentariu

un tricou si pt mine masura M . Ovidiu , imi pare rau sa aud asa ceva, o asemenea povara pe umerii unui copil, nu este drept, fi tare , in mod sigur ai sa reusesti. DUMNEZEU este sus si are grija de ingerasii lui de pe pamant. astept vesti bune de la tine si sa ne vedem la o iesire in natura impreuna cu copiii nostri. DOAMNE-AJUTA!

Editat de geo samurai
  • Like 1
Link spre comentariu

multa sanatate lui Dany ,un mic ajutor vine si din partea mea cu cash plus am la vanzare pe forum un set de roti daca cineva e interesat suma platita pe ele pleaca tot spre Dany (cine e interesat de roti va rog sa ma contactati pe forum deoarece eu nu sant in tara ) accept orce oferta cet va lasa inima.

inca o data multa sanatate la Dany si multa putere familiei

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80348-vand-set-roti-japoneze-31-10-5-15

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare