Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

http://autostiri.ro/trofeul-campulung-emil-ghinea-revine-in-fruntea-clasei-h3/

Inaintea etapei de la Campulung Muscel, Emil Ghinea s-a confruntat cu abandonul din cadrul Trofeului Sinaia.

“Trofeul Sinaia este o amintire dulce amara. Am avut o prima zi buna. Am reusit sa acumulez doua puncte importante in clasament in conditiile in care am reusit sa rup din nou o planetara. Multumesc echipei lui Paul Andronic. Fara ajutorul acestuia nu as fi reusit sa termin prima zi competitionala. Am inceput ziua a doua a competitiei optimist. Am fost extreme de determinat si nu m-am ingrijorat de vremea capricioasa. Am mizat pe un set de cauciucuri slick. Ambitiile si sperantele mele erau sa termin cursa pe podium. Am mers tare si am iesit. Am reusit sa ma mai deplasez aproximativ 800 de metri cu portocala mecanica doar pe trei roti si am decis sa abandonez. Zgomotele care le auzeam de la cutia de viteze si autoblocant m-au facut sa iau aceasta decizie. Mi-a fost greu sa privesc competitia in calitate de spectator timp de doua manse,” ne-a marturisit pilotul din Mangalia.

Trofeul Campulung a reprezentat pentru Emil Ghinea o provocare. Anul trecut a iesit afara si a scapat ca prin urechile acului.

“In acest an la Campulung a fost prima oara cand am reusit sa-mi domin sentimentele, dorintele, telurile si ambitiile. Am reusit, nu fara eforturi, sa merg tehnic, sa nu mai merg la limita sau peste limita. Imi place viteza si nu concept sa abordez o competitie fara sa am pedala la fund. De aceasta data am abordat cursa tehnic si tactic fapt ce m-a ajutat sa obtin locul 1 la Clasa H3. Imaginile accidentului de anul trecut mi s-au derulat la fiecare trecere prin virajul lui “Emil”. La fiecare mansa am abordat virajul cu precautie, am fost ponderat si acest lucru m-a ajutat sa termin cu bine,” a adaugat Emil Ghinea.

Dupa un sezon nu tocmai usor, Emil Ghinea si echipa lui se confrunta cu dificultati financiare. Locul 1 la clasa H3 si locul 5 in clasamentul general la doua roti motrice se pare ca nu sunt suficiente motive pentru a atrage investitori pasionati de motorsport.

“Am greutati financiare. Nu imi este usor. Voi fi prezent la ultimele doua etape din calendarul competitional, iar ulterior vom vedea cum voi reusi sa-mi consolidez bugetul pentru sezonul urmator. Doresc sa multumesc familiei, prietenilor si mecanicilor mei pentru sustinere. Iar daca tot vorbim de partea care doare, banii, as dori sa mentionez ceva de suflet. La Trofeul Campulung, la initiativa pilotului Raul Szene, mai multi piloti am avut pe masini un anunt umanitar. Durerea unei familii este mult mai mare decat orice pe lume. Avem un coleg, Ovidiu Nedelcu, al carui copil este bolnav de o boala autoimuna. Acest copil, Daniel are nevoie de ajutorul nostru. In concluzie va rog sa postati in cadrul acestui material apelul unei familii ce trebuie ajutata, ” a precizat Emil Ghinea."

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ziua Buna!

As vre sa pun si io oarece banuti in contul de RON, da' vaz ca internetbankingu' asta nu ma lasa cu XX la sfirsit. Rogu-va, as pute ave ultimile doaua cifre?

SANATATE BAIETELULUI!!!!

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu

buna seara si eu am un baietel cu sindromul down si stiu cum este sa ai greutati cu sanatate .

ii doresc numai bine lui dany si dumnezeu sa aiba grija de sanatatea lui.

:jp1:jp1:jp1http://forum.club4x4.ro/images/smilies/ico%20(31).gif
Link spre comentariu

Ziua Buna!

As vre sa pun si io oarece banuti in contul de RON, da' vaz ca internetbankingu' asta nu ma lasa cu XX la sfirsit. Rogu-va, as pute ave ultimile doaua cifre?

SANATATE BAIETELULUI!!!!

Sigur ca poti, ia legatura cu Nessum ...e imposibil sa nu gasiti impreuna o solutie! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Primul kit Ironman a plecat la Dej.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80718-Ironman4x4-alaturi-de-Dany&p=911834#post911834

:tk :cl

Editat de nessum
adaugare nume.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Dan-Cristian Deva, din Tg Mures, un mare admirator al curselor si oamenilor implicati in Off-Road.

Ca atare, particip atat la bucuriile voastre cat si la tristetile comunitatii.

Ce sa zic...necazurile sunt pe oameni, nu pe dealuri...din pacate.

Maine o sa trec pe la banca si o sa donez.

Capul sus Ovidiu si fi increzator!

Link spre comentariu

Inca un gest nobil : @Daemonus a pus la vanzare o statie CB, iar @PeCoclauri a oferit un pret mai mare !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80790-Statie-CB-President-Truman

Multumiri, dragi colegi !

Link spre comentariu

@PeCoclauri - mestere, coletul e facut, doar o adresa unde sa-l trimit am nevoie.

@nessum - lucrurile bune se lasa un pic asteptate, ca orice lucru bun, insa sa te tii bine cand or veni :-) fruntea sus !!!

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Nessum, in seara asta am discutat cu proprietarul forumului http://www.vinatorul.ro, Alin Florian, fost offroader si el si parinte. Va aparea si acolo anuntul, poate se mai strang ceva banuti si de la vanatori.

• Like 1
Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

Buna.Mi-am facut si eu cont acum o saptamana pe acest forum deoarece aveam o problema la feroza mea.Acum am citit putin din topicul asta si ma intristeaza foarte tare . as dorii sa fac o donatie pentru operatie . Puteti sa imi dati un numar de cont?Succes.

Link spre comentariu

Felicitari pentru gestul tau!

nu prietene, nu ma felicita pentru ce e normal sa fac. felicita-i pe cei ce nu au bani deloc si totusi isi rup ceva pentru Dani.

• Like 1
Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei.
Link spre comentariu

Se organizeaza si Timisoara ptr aceasta cauza...

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80961-TM-actiune-off-road-cu-caracter-umanitar-pentru-Daniel-filul-lui-Nessum&p=914756#post914756

Felicitari baietilor ptr initiativa!

:rsp:rsp:rsp:rsp:rsp

LE - poate ca ar fi bine sa se construiasca o subsectiune a forumului dedicata acestui copilas. Unde sa mutam toate topicurile care servesc aceasta cauza. Asa s-ar urmari foarte usor toate discutiile. Asta ptr ca suntem cu totii foarte motivati si coninteresati sa fim solidari cu Nessum pe acest drum anevoios ...

E o cauza ptr care vom lupta cu totii intr-un fel sau altul...si sincer in ultimele luni ...asa imi incep zilnic activitatea pe acest forum ...cu citirea a tot ce s-a scris in topicurile dedicate micului Daniel.

Zic si eu ... :wink:

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Scuze de intarziere, n-am mai intrat pe forum demult...am aflat de necazuri de pe "vinatorul". Va doresc sanatate, bafta si putere de lupta...Cum pot sa cumpar un tricou xxxl?

Link spre comentariu

Multumiri, @Marianmario !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67123-Roti-2x275-60-15-2x235-75-15&p=914956#post914956

:h5

Multumiri, @Crihan !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80890-Webasto-Pajero-MK2&p=914769#post914769

:h5

Editat de Astral
Link spre comentariu

Scuze de intarziere, n-am mai intrat pe forum demult...am aflat de necazuri de pe "vinatorul". Va doresc sanatate, bafta si putere de lupta...Cum pot sa cumpar un tricou xxxl?

:tk:cl:h5

Tricourile momentan inca sunt "blocate" (stiu ca ma injurati multi dar o sa intelegeti la un moment dat de ce am procedat asa). :h5

Vireaza in contul de mai sus ...suma ptr un tricou. Daca e cu mai multi de x ...o sa vedem ce putem face... Si vom povesti si despre asta.

Link spre comentariu

Voi cumpara eu scaunele colegului @Suvi,la pretul solicitat initial.Cum nu posed o astfel de masina,le voi dona oricarui coleg de aici de pe forum,care are nevoie de ele.Doritorul sa-si rezolve doar problema transportului.Rugamintea mea la colegul @Suvi este sa le mai pastreze o luna de zile,nu am loc sa le depozitez si in cazul in care vor exista doritori,sa se inteleaga cu acestia in privinta expedierii scaunelor.Daca in acest timp nu le solicita nimeni,in schimbul depozitarii lor colegul @Suvi va putea sa faca ce va dori cu ele,inclusiv sa le revanda.Maine voi achita contravaloarea lor in contul lui Daniel.

Editat de nomad
  • Like 1
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare