Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

Astral

Postări Recomandate

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!!

Sanatate maxima micutului!

Scot la vinzare ultima piesa ramasa de la patrol. Rulment punte spate. Anuntul cu poze il puteti vedea aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?53317-se-vinde-rulment-punte-spate-patrol

Pret cel putin 250 lei virati in conturile de mai sus. Transportul prin curier il platesc eu.

• Like 1

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumiri echipei organizatoare a etapei de la Baia Mare !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80848-Xtreme-Challenge-Fiskars-Maramures-2013-a-7-a-etapa-a-CNOR-24-27-octombrie-2013&p=916740#post916740

:h5

Link spre comentariu

Tocmai am iesit dintr-o criza medicala (sotia internata 2.5 luni) si datorita unui om de bine care ne-a inteles avem posibilitatea sa ajutam si noi asa ca maine o sa dam la randul nostru putin din cat avem + dat fiind faptul ca suntem parinti alocatia Danussiei pe 3 luni va fi virata acestui nobil scop (in avans desigur).

Link spre comentariu

Spre rusinea mea, de-abia astazi am citit postul despre baiatul tau.

Pot folosi pentru depozit direct datele astea:

Banca Transilvania

RON RO21BTRL03001201P44986XX

EUR RO93BTRL03004201P44986XX

SWIFT: BTRLRO22

Cod Client: 0P44986

NEDELCU OVIDIU

Te salut

Rasty

Link spre comentariu

astazi am gasit asta pe net:

Esti asigurat si te tratezi medical in strainatate? Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi banii inapoi de la statul roman

Asiguratii care se deplaseaza intr-un stat membru al Uniunii Europene pentru a primi tratament medical au dreptul de a beneficia, la cerere, de rambursarea contravalorii serviciilor medicale. Potrivit legislatiei in vigoare, insa, rambursarea se va realiza la nivelul tarifelor din Romania si nu va depasi contravaloarea in lei a serviciilor achitate de asigurat.

25 octombrie 2013 este termenul de transpunere a Directivei Europene 24/2011 privind aplicarea drepturilor pacientilor in cadrul asistentei medicale transfrontaliere, document ce asigura cadrul legal pentru a fi garantate drepturile cetatenilor europeni de a beneficia de servicii medicale in toate tarile Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat de presa publicat astazi de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

In practica, prevederile esentiale ale Directivei 24 sunt deja aplicate in Romania, conform Ordinului Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr. 729/2009, dupa cum informeaza institutia in document.

Astfel, in baza acestui act normativ, asiguratii care se deplaseaza intr-un stat membru al Uniunii Europene cu scopul de a primi tratament medical beneficiaza de rambursarea contravalorii serviciilor medicale la nivelul tarifelor din Romania, fara a depasi contravaloarea in lei a serviciilor achitate de asigurat.

Rambursarea cheltuielilor aferente serviciilor medicale suportate de asiguratul din sistemul de asigurari sociale de sanatate din Romania se efectueaza de catre casa de asigurari de sanatate unde este luata in evidenta persoana asigurata. Totodata, rambursarea se realizeaza catre asigurat, la solicitarea acestuia, a unui membru al familiei (parinte, sot/sotie, fiu/fiica) sau a unei persoane imputernicite de acesta, in lei.

Mai mult, asiguratul isi poate primi banii inapoi doar daca serviciul medical acordat intr-un stat membru al Uniunii Europene si achitat de catre asigurat face parte din pachetul de servicii de baza din sistemul de asigura sociale de sanatate din Romania.

Important! Rambursarea se realizeaza in termen de maximum 90 de zile de la finalizarea procedurii de verificare si avizare de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Totusi, sunt si cazuri in care asiguratul nu isi va primi banii inapoi. Mai exact, potrivit Ordinului CNAS nr. 729/2009, in conditiile in care un asigurat in sistemul de asigurari sociale de sanatate din Romania se deplaseaza intr-un stat membru UE pentru a primi tratament medical, fara aprobarea prealabila a casei de asigurari de sanatate unde este luat in evidenta ca persoana asigurata, acesta suporta contravaloarea serviciilor medicale acordate.

In plus, daca asiguratului roman, aflat pe teritoriul unui stat UE, i se acorda asistenta medicala fara ca acesta sa prezinte cardul european de asigurari sociale de sanatate sau acesta nu este recunoscut de unitatea sanitara de la locul de sedere, asiguratul va suporta contravaloarea serviciilor medicale acordate.

* Cardul european de asigurari de sanatate confera posesorului dreptul de a beneficia de asistenta medicala necesara in cursul unei sederi temporare intr-un stat membru al UE si poate fi folosit de asigurati doar in Europa si doar in tarile cu care Romania are incheiate acorduri, intelegeri, conventii sau protocoale conform prevederilor legale. Vezi aici tarile in care poti folosi cardul.

Conform regulamentelor europene de securitate sociala, asiguratii din sistemul de asigurari sociale de sanatate, aflati pe teritoriul unui stat membru EU, SEE si Elvetia beneficiaza, in prezent, de urmatoarele tipuri de asistenta medicala:

Asistenta medicala devenita necesara in timpul sederii temporare pe teritoriul unui stat membru UE, SEE si Elvetia, prin intermediul Cardului European de Sanatate (CES) sau a Certificatului Provizoriu de inlocuire a cardului european (CIP)

Asistenta medicala planificata, prin intermediul documentului portabil S2 (fostul formular E112)

Asistenta medicala pentru asiguratii care isi stabilesc resedinta pe teritoriul unui alt stat membru UE, prin intermediul documentului portabil S1 (care inlocuieste formularele E106, E 109, E 120, E 121).

Potrivit informatiilor date publicitatii de CNAS, proiectul de lege pentru modificarea Legii 95/2006, necesar pentru transpunerea Directivei Europene 2011/24, a fost elaborat si publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii si se afla in procedura de adoptare.

De asemenea, potrivit sursei citate, a fost elaborat si un proiect de ordin al Ministerului Sanatatii si al CNAS prin care sunt reglementate:

Tipurile de asistenta medicala ce fac obiectul autorizarii prealabile si criteriile care trebuie indeplinite pentru obtinerea autorizarii

Metodologia de rambursare a contravalorii asistentei medicale transfrontaliere, inclusiv nivelul de rambursare

Criteriile de eligibilitate pentru rambursare

Sursa: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_34885/Esti-asigurat-si-te-tratezi-medical-in-strainatate-Ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesti-pentru-a-primi-banii-inapoi-de-la-statul-roman.html#ixzz2ik31Avuo

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Multumesc si pe aceasta cale prietenilor si colegilor de la Xtreme Adventure Baia Mare pentru mobilizare.

In urma licitatiei organizate de ei si orchestrata de @abrudila s-a strans o suma considerabila!!!

http://www.deex.ro/index.php/exemple/din-romania/item/103-cel-mai-scump-tricou?fb_action_ids=661690063865536&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22661690063865536%22%3A658777804162955%7D&action_type_map=%7B%22661690063865536%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

:tk:tk:tk

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Desi nu am mai fost acasa(nu am avut acces net(doar intranet in firma)...mai ales ca eu nu folosesc smart blablauri si etc...)insa am inantampinat unele greutati legal vorbind....adica personal nu am voie sa promovez o strangere de fonduri ca si persoana fizica...pe langa asta nici firma in are lucrez nu a vrut sa se implice nici macar printr-un afis...la fel alte cateva institutii...degeaba am incercat sa le explic cazul in sine...raspunsul a fost...prea multe acte)...zilele astea o sa trec pe la banca sa imi onorez promisiunea, si inca sincer caut cumva ceva sa mai fie de ajutor acestui caz.

P.S....un client (politist la circulatie) cu care povesteam acest caz mi-a atras atentia ca e caz penal strangerea de fonduri fara a avea o fundatie sau un ong...mai ales in Sibiu unde au fost 90 si ceva de cazuri de fals...urmate de arestari....

P.P.S...mai am o incercare la gradi la fiimea...poate acolo sa gasim ceva intelegere caci totusi sunt fundatie crestina si sper la o sansa.

Editat de gnok
Link spre comentariu

Tocmai am vazut la TV cazul lui dani! BRAVO Antena1!

Iar aici este link-ul si ii rugam pe toti cei care au cont pe FB sa-i dea "share".

http://fundatiamereuaproape.ro/daniel-nedelcu-viseaza-si-spera-ca-ziua-care-vine-sa-ii-aduca-sanatatea-inapoi/

Link spre comentariu

Readuc in atentia dvs. conturile unde putem face donatii chiar si prin SMS

Donati 2 EURO prin SMS la 8848, numere puse la dispozitie gratuit de toate retelele de telefonie mobila. Nu se percepe TVA.

Pentru donatii aveti la dispozitie urmatoarele conturi:

Banca Transilvania

RON RO21BTRL03001201P44986XX

EUR RO93BTRL03004201P44986XX

SWIFT: BTRLRO22

NEDELCU OVIDIU

Prin Romtelecom

0 900 900 303 3 eur/apel

0 900 900 305 5 eur/apel

0 900 900 301 10 eur/apel

Nu se percepe TVA

Prin Fundatia Mereu Aproape

CIF : 18212553

In LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

In EUR: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC,

cod SWIFT BRDEROBU

1451980_674430029253967_1741228949_n.jpg.89bbd21ee7e71b96862e0c22ec35650a.jpg

S-auzim de bine

Editat de cristeaandm

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Mai vine un prieten de-al meu, la standard cu un Duster 4x4

Platit azi: Marius Vincze

Achitat azi din ING.

Ms

Florin Bogdan

"Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare