Roby200487 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! La firma la care lcurez NEUSOFT EDC, a fost o campanie de craciun in care s-au adunat niste banuti. Am fost rugati sa enumeram cazuri in care ar fi nevoie de bani. V-am recomandat si s-a luat hotararea ca Dani sa primeasca aceasta suma "modica". Speram sa se faca bine. Editat Decembrie 12, 2013 de Astral 2 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! :tk:tk:tk @adb http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81974-Vanzare-donatie-Daniel-accesorii-Samurai Editat Decembrie 23, 2013 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! :tk:tk:tk @LAZ! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! ceva noutati mai sunt in ceea ce priveste starea de sanatate? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Noutati? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! In acest moment nu se pot furniza prea multe detalii despre efectuarea transplantului, inca nu avem suma necesara. Evolutia bolii, conform tratamentului prescris pare a fi incurajatoare datorita faptului ca la ultima ecografie efectuata la Fundeni chistul de pe ficat a disparut aproape complet iar cel de pe splina s-a micsorat! Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi! Editat Martie 10, 2014 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! In primul rand va multumim tuturor pentru sprijin!starea de sanatate a lui daniel este stabila:((((cu foarte multe medicamente.....antibiotice etc.....tratamentul lunar este foarte costisitor desi multi dintre dumneavoastra cred ca este compesat de catre statul roman.....din pacate nu este asa..iar toate cheltuielil le suport singura:(((((probabil ca majoritatea dintre dumneavoastra stiu ca eu si @nessum ne-am despartit de ceva vreme....si din pacate nu se implica financiar in aceasta poveste trista......nu ne ajuta financiar deloc........adica pe fiul lui daniel........de aproape 2 luni nu a venit nici macar sa il vada.......urat.......dar in schimb iese la tot felul de iesiri:(sa fim seriosi totusi nu vreau sa ma plang aici si sa fac pe victima.......pana acum am stat in umbra si nu am scris nimic desi de multe ori ma indigna reactia si comentariile unora dintre dumneavostra!cred ca nimeni de aici, de pe forum nu ar vrea sa stie cum e viata cu un copil diagnosticat cu o boala atat de grava ca a lui dany!nu pot decat sa ma rog ca o sa fie totul bine!sunteti o comunitate superba......oameni cu mult caracter.....va multumesc pentru toate actiunile organizate pentru daniel!niciodata nu stii ce iti rezerva viata:(sper ca si cu sprijinul vostru daniel o sa fie un copil sanatos .......trist ca tatal lui , prezent aici pe forum, nu este prezent si in tot ceea ce tine si de starea lui Daniel.........imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar pur si simplu nu am putut sa mai ignor comportamentul tatalui lui dany:(cu riscul de a fi banata trebuie sa spun lucrurilo pe nume.......toata grija, tratamentul, si educatia lui dany imi revin exvlusiv ......tatal lui aka nessum nu ne ajuta in nici un fel:(dar pentru mine nu mai conteaza nimic decat sa reusesc sa ii ofer lui dany sansa la o viata normala!ma repet multumesc din toata inima pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat.....moral......mi-am dat seama ca totusi exista si oameni cu suflet in tara asta.o sa va tin la curent cu starea lui Daniel...... Numai bine si ganduri frumoase din partea noastra....mamy si dany Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Se intampla cumva sa nu ai acces la INTREAGA suma care s-a strans din donatii si din actiunile umanitare? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Putin in natura.....in aerul curat de primavara!aparent pare un copil normal......dar din pacate nu e asa :(((((((( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Aka giorgel......nu am si nu am avut acces de loc la fondurile stranse din actiunile umanitare organizate pana acum:((((((absolut nimic......dar pentru mine nu conteaza.....doar lupt clipa de clipa sa fie Dany bine......nu ma intreba cum:((((e foarte greu......nu vreau sa par o victima.....de aceea nici nu am aparut nicaieri pana acum si nici nu am postat nimic......am suferit in tacere si am luptat si o sa o fac in continuare indiferent de situatie.......va multumesc tuturor......si va respect ca oameni.....toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Imi gasesc cu greu cuvintele care sa exprime ce simt pentru voi, dincolo de drama familiala. Sper ca este doar o eroare de moment, sau ca exista o explicatie pertinenta pentru faptul ca Dany nu are acces la banii stransi prin actiunile si donatiile comunitatilor de oofroad, vanatoare etc. Am donat pentru Dany, in contul lui Ovidiu. Banii trebuie sa ajunga la Dany. TOTI. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 25, 2014 Autor Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! @Dok (Bogdan Jansen) se pare ca ar fi putut sa va ajute cu dosarul pentru decontarea transplantului de maduva..... Cu el ce-ati reusit sa faceti ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! @astral......in primul rand tot respectul!dosarul pentru transplant este in curs de solutionare!deocamdata Daniel nu este apt pentru transplant deoarece unul dintre granuloame acela din splina nu s-a resorbit total inca e acolo:(((((de dimensiunea 1,2 cm........intai trebuie sa vedem ce facem cu acesta......daca are tendinta sa se fibrozeze acolo il lasam asa daca se modifica dimensional ....in rau...adica sa se mareasca trebuie intervenit chirurgical:((((iar cu gasirea donatorului compatibil este iarasi o situstie grea.....este necesar un donator neinrudit cu o compatibilitate peste 90% :(((((( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Trist ce citesc aici,aveam sperante mari...si le mai am inca!Asa cum spune @giorgel,sper sa fie doar o eroare de moment!!! Alina,nu e un repros,poate era mai bine sa nu suferi in tacere si sa expui aici toate aceste lucruri mai repede. Iti doresc sa poti fi aceeasi luptatoare ca si pana acum,asa cum numai o mama stie si poate sa fie! Editat Martie 26, 2014 de nomad Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! @giorgel explicatia pertinenta este ca banii respectivi sunt pentru transplantul de maduva.......dar dupa spusele doctorei de la Fundeni transplantul s--ar putea sa il facem peste 3 ani de exemplu.......si pana atunci???????dany are nevoie de medicamente si regim special care presupun multi bani si mai ales foarte multa grija sa respectam regimul si interdictiile de riguare:((((((cat mai multa izolare de tot de l-ar putea infecta cu bacterii:(((((sincer cand esti intr-o asemenea situatie doar lupti......nu mai conteaza nimic......nici partea financiara....nimic dar din pacate te lovesti de ea la tot pasul:(((( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Si eu sunt unul dintre cei multi care am contribuit intr-o mai mica sau mai mare masura la aceasta campanie. Ne si cunoastem personal si il stiu si pe Danny. Nu sunt in masura insa sa comentez strategia lui Nessum si nici sa-i judec actiunile. Dar nu pot fi nici indiferent la situatia lui Danny, caz pe care l-am urmarit indeaproape, la fel ca si ceilalti membri ai comunitatii, chiar asteptam vesti despre starea piticului ... Totusi sa intelegem ca ... "Evolutia bolii, conform tratamentului prescris pare a fi incurajatoare datorita faptului ca la ultima ecografie efectuata la Fundeni chistul de pe ficat a disparut aproape complet iar cel de pe splina s-a micsorat!" ...toata povestea asta s-a intamplat acum mai bine de doua luni? Situatia in sine, REAL, acum cum se prezinta? Din ce spui tu, PLATESTI tot. Din cate stiu eu daca unul din parinti lucreaza (are asigurari sociale de sanatate platite la zi) ptr cazuri de genul asta se elibereaza medicamente compensate in procent destul de mare. Mergand pana la gratuitate. Si atentie, aici nu vorbesc de operatie, vorbesc de tratamentul medicamentos. Ai incercat sa faceti un astfel de dosar cu analize, recomandari medicale si cu toate cele si ti l-au refuzat? Iti spun asta ptr ca noi am trecut prin asa ceva (la persoane adulte) si nu odata ci de cateva ori. Nu s-a pus problema sa platim tratamentul medicamentos nici o clipa, dar a fost ceva de umblat. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Interesant! De ce nu au ajuns banii la copil? Editat Martie 26, 2014 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Mac, sa nu aruncam cu vorbele si dupa aia sa ne para rau. Eu tind sa cred ca ACEI BANI S-AU STRANS PTR DANIEL. Totusi poate Nessum are o strategie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crihan Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Are dreptate yonutz, sa nu ne grabim cu concluziile, insa ce spune mama lui dany este destul de grav..... Am donat si eu niste banuti pt Dany, si i-am donat cu toata inima; si mi-as dori din suflet ca banutii aceia sa ajunga cat mai repede la Dany. Eu nu am donat pt transplat, ci ca sa ii fie bine lui Dany, indiferent ca sunt pt a lua pastile sau pt a ii cumpara o jucarie... Imi doresc sa intrati cat mai repede in posesia banilor pentru a va descurca cat mai usor cu tratamentul copilului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Mac, sa nu aruncam cu vorbele si dupa aia sa ne para rau. Eu tind sa cred ca ACEI BANI S-AU STRANS PTR DANIEL. Totusi poate Nessum are o strategie ... Corect. Si eu REFUZ sa cred ca Ovidiu va face vreo chestie nepotrivita. Despre drama separarii nu imi permit sa comentez, desi ma tulbura, dat fiind contextul special. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Va multumim tuturor.....eu am credinta , in continuare, ca toti banii vor ajunge in sprijinul sanatatii lui Daniel......dupa spusele tatalui lui acei bani sunt pentru cazul transplantului de maduva......dar repet pana atunci ce face.......uita ca are un copil bolnav....care necesita ingrijire deosebita????? @yonutz intr-adevar medicamentele cele scumpe adika antibioticele care ar costa aproximativ 7000 ron pe luna sunt compensate dar pe langa acestea mai are de luat inca 4 medicamente care nu sunt compensate.....etc.....e mult de povestit.....prin ce trecem......drumuri lunare la fundeni.....am fost si saptamanal acolo anul trecut.....onorariile doctorilor.....analize....ecografii....computer tomograf......regimul alimentar al lui dany....nu are voie decat foarte putina sare.....si cacao....ciocolata deloc, totul trebuie sa fie proaspat si preparat termic sa se distruga eventualele bacterii. La scoala nu putem merge deocamdata :(vine acasa o doamna invatatoare de 2 ori pe saptamana pe cheltuiala mea.....sa va spun cat imi ia....mai bine nu.....Nu vreau sa fiu inteleasa gresit de aceea nici nu am vrut sa povestesc nimic , aici in comunitatea offroad, pana acum. O sa va tin la curent cu starea de sanatate a lui Daniel si ma rog tot timpul sa va pot da numai vesti bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Ma simt dator sa fac cateva precizari: -banii stransi sunt pentru a acoperi o parte din costurile transplantului medular, -tratamentul actual este integral sustinut/decontat de statul roman deocarece unul din parinti este cu contributiile sociale la zi, -costurile suplimentare, la cererea mea repetata adresata mamei pe care am rugat-o sa-mi transmita reteta insotita de bonul fiscal a medicamentelor administrate si necompensate a ramas fara raspuns pana la aceasta ora, -datorita evenimentelor care au dus la despartirea noastra ca si cuplu e necesar ca suma stransa din donatiile dvs. sa ramana strict in scopul efectuarii interventiei chirurghicale in vederea indreptarii starii de sanatate a lui Daniel, nu pentru jucarii, bona, "atentii" la medici, etc. Multumesc! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Ba Nessume, Io stii ca asa sunt mai nedus la biserica si daca ma duc ma duc in general sa mananc bomboanele din coliva si sa-l ingan pe popa la slujba...Pe de alta parte stii cum sunt - un om nebun cu idei multe si fixe dar am credinta in Dumnezeu si cam in toate valorile pe care eu le consider demne de apreciat. Asa ca ti le voi zice direct din topor, fara sa te menajez si te rog nu te supara pe mine ... Te-am considerat, consider si te voi considera mereu prieten si te poti baza pe mine de cate ori crezi tu ca te pot ajuta cu ceva, dar totusi raman la parerea ca daca asa a decis soarta sa nu mai fiti un cuplu trebuie sa fiti in continuare o familie ptr micul Dany. Toate problemele astea care dau urat in ceea ce priveste credibilitatea membrilor comunitatii, indiferent ca ei au dreptate sau nu, mai ales ca a aparut si al doilea caz de acest gen, caz care consider eu ca merita toata atentia, atat cat putem, asa cum putem, atunci cand putem - ar fi foarte bine sa fie rezolvate pe cale amiabila, prin discutii directe si in nici un caz publice cu mama copilului tau. Sunt convins, asa cum te cunosc ca esti un tip foarte cu capul pe umeri si foarte inteligent in a gestiona aceasta "mica tensiune" aparuta. Sunt sigur ca o sa ne ti in continuare la curent cu situatia micului Dany, chestiune care esti de acord cu mine, este mult mai importanta decat situatia legata de separarea voastra ca si soti. Sper sa-mi intelegi atat intentiile cat si ideile. Editat Martie 26, 2014 de Yonutz 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Ma simt dator sa intervin si eu. Nessum a precizat inca de la inceput ca banii respectivi sunt pentru operatie si ca acestia nu vor ajunge la sotia sa. Acest lucru a fost facut in mod public inca inainte de trial cat si de concert. De asemenea a precizat clar ca nu face acest lucru din cauza lipsei de incredere in ceea ce priveste gestionarea corecta de catre Ladybird a acestor fonduri. Daca a avut motive sau nu pentru asta este treaba lor. Nu a facut-o in mod public aici insa cei din cercul celor apropiati lui au stiut acest lucru. Daca si-a vazut sau nu copilul in ultimele luni nu este treaba nimanui ci doar a sa impreuna cu Dani. De asemenea daca suporta sau nu cheltuielile curente pentru intretinerea si tratamentul lui Dani, este treaba sa cu Ladybird intrucat scopul declarat al banilor donati a fost exclusiv acela al transplantului iar asta oricum nu este treaba noastra. Treaba noastra a fost sa ne facem datoria fata de noi insine prin a-l ajuta pe Dani. Consider personal ca Nessum are de facut un singur lucru ca sa dezamorseze aceasta situatie si anume sa ataseze un extras de cont prin care sa dovedeasca ca banii sunt la locul lor si ca nu i-a folosit in alte scopuri. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Am editat postarea anterioara si tare rau imi pare. Am zis sa nu dau curs la discutii pe forum. In schimb am avut mare dreptate! Mi-a fost suficient sa citesc postarea lui @Nessum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate