nessum Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Consider personal ca Nessum are de facut un singur lucru ca sa dezamorseze aceasta situatie si anume sa ataseze un extras de cont prin care sa dovedeasca ca banii sunt la locul lor si ca nu i-a folosit in alte scopuri. Extras de cont. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Q . E . D . ! Editat Martie 27, 2014 de grigguti Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Ma simt datoare cu niste precizari si raspunsuri....in primul rand pentru @grigguti.....exact asa cum am spus in posturile anterioare nu vreau sa fiu inteleasa gresit......deci iN NICI UN CAZ NU VREAU SA AJUNGA BANII DIN DONATII LA MINE SI NICI MACAR NU VREAU SA II GESTIONEZ.....poate acum o sa inteleaga toata lumea......problema este ca @nessum nu se implica in nici un fel in ingrijirea copilului.....parca nici nu exista pentru el,dar asa cum spunea altcineva aici,astea sunt lucruri care ne privesc pe noi.In al doilea rand daca nu cunoasteti situatia reala sau concreta intrebati, informativa nu va mai dati cu parerea repede......medicamentele pentru daniel nu sunt compensate in totalitate.....lunar mai dau cel putin 500 ron iar @nessum nu mi-a cerut niciodata vreo reteta sau vreun bon daca vroia sa le vada trebuia sa vina la spital cand merg cu dany la control...sunt mult prea multe de spus......si poate acum unii dintre dumneavoastra inteleg ca am avut motivele mele sa nu postez nimic aici pana acum!ideea era ca dany nu are nici un fel de ajutor din partea tatalui dar in schimb acesta face pe tatal care se implica......ar putea macar medicamentele sa I le cumpere.....iar problema cu transplantul.....s-ar putea sa il facem peste un an, doi sau trei sau sa nu fie absolut necesar sa il facem....deci in tot acest timp dany ce sprijin are din partea tatalui.Oricum cu asta inchei.....asa cum au spus unii dintre dumneavoastra nu priveste pe nimeni unele amanunte din toata aceasta situatie. va multumesc inca o data pentru sprijin....o sa va tin la curent cu starea de sanatate a lui Daniel.Numai bine tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Ma simt datoare cu niste precizari si raspunsuri....in primul rand pentru @grigguti.....exact asa cum am spus in posturile anterioare nu vreau sa fiu inteleasa gresit......deci iN NICI UN CAZ NU VREAU SA AJUNGA BANII DIN DONATII LA MINE SI NICI MACAR NU VREAU SA II GESTIONEZ.....poate acum o sa inteleaga toata lumea......problema este ca @nessum nu se implica in nici un fel in ingrijirea copilului.....parca nici nu exista pentru el,dar asa cum spunea altcineva aici,astea sunt lucruri care ne privesc pe noi.In al doilea rand daca nu cunoasteti situatia reala sau concreta intrebati, informativa nu va mai dati cu parerea repede......medicamentele pentru daniel nu sunt compensate in totalitate.....lunar mai dau cel putin 500 ron iar @nessum nu mi-a cerut niciodata vreo reteta sau vreun bon daca vroia sa le vada trebuia sa vina la spital cand merg cu dany la control...sunt mult prea multe de spus......si poate acum unii dintre dumneavoastra inteleg ca am avut motivele mele sa nu postez nimic aici pana acum!ideea era ca dany nu are nici un fel de ajutor din partea tatalui dar in schimb acesta face pe tatal care se implica......ar putea macar medicamentele sa I le cumpere.....iar problema cu transplantul.....s-ar putea sa il facem peste un an, doi sau trei sau sa nu fie absolut necesar sa il facem....deci in tot acest timp dany ce sprijin are din partea tatalui.Oricum cu asta inchei.....asa cum au spus unii dintre dumneavoastra nu priveste pe nimeni unele amanunte din toata aceasta situatie. va multumesc inca o data pentru sprijin....o sa va tin la curent cu starea de sanatate a lui Daniel.Numai bine tuturor Eu nu am facut decat sa readuc pe tapet situatia stiuta de noi. Pe de alta parte eu stiu pe pielea mea ca intotdeauna orice situatie are trei fete: una a unei parti, alta a celeilalte parti si una reala. Asta nu inseamna ca vreo parte prezinta situatia in mod eronat ci doar ca fiecare are modul sau de a vedea lucrurile, fiecare mod fiind unul corect insa puse la un loc nu se potrivesc din cauza neantelegerilor de ordin personal. De aceea am spus ca astea sunt lucruri care va privesc strict pe voi. Oamenii de aici au facut fiecare ce si cat a putut pentru al ajuta pe Dani, problemele voastre nu se pot rezolva prin intermediul nostru. Asezati-va la masa lasand prejudecatile si reprosurile reciproce deoparte si discutati liber, alegeti calea dreapta, altfel nu veti reusi sa o scoateti la capat. Speram sa auzim ca Dani e bine, merge la scoala, apoi ca incepe sa iasa cu fete si ca ne invita la primul sau concurs ca sa-l sprijinim :) 2 Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nholban Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Buna ziua, Numele meu este Nicu Holban si sunt o persoana, ca si voi , care m-am implicat mai mult sau mai putin in aceasta campanie, si destul de apropiat lui Ovidiu. Din punctul meu de vedere ladybird nu a facut decat sa termine orice sansa de a mai primi o donatie pentru Dany odata cu aceste mesaje pe care le-am privit stupefiat. Eu cred ca o persoana daca vede aceste mesaje nu va mai dona nici 5 lei deoarece exista sentimentul ca acesti bani nu vor ajunge la Dany. Din pacate Grig are dreptate cu relatarea unor fapte (cu partile) care nu cred ca ne privesc pe noi si sunt strict intre cei doi implicati si nu inteleg de ce sunt relatate pe forum. Ladybird pentru medicamentele pe care le platesti cele de 500RON te rog sa atasazi pe forum reteta si promit ca incerc sa te ajut pentru a le obtine compensate sau gratuite. Cat priveste implicarea lui Ovidiu din ce cunosc eu situatia concret, trebuie sa spunem lucrurilor pe nume: la spital la Fundeni nu anunti cand mergi si cand ovidiu afla din alte surse ai rugat pe doamna Doctor Colita sa nu mai afle sotul tau cand ai programare deoarece tu esti in divort, iar legat de vizite pe 23 si 27dec Ovidiu m-a rugat sa merg cu el pana la Ploiesti cu cadouri de Craciun pentru Dany iar tu ai spus sus si tare ca nu are ce cauta decat in orele stabilite de vizita. In ce priveste "nu am si nu am avut acces de loc la fondurile stranse din actiunile umanitare organizate pana acum" sa ne spui si noua de campania de sms de la Antena 1 si de campania organizata de tine ladybird si ai tai la Ploiesti. In Concluzie cred ca aceste mesaje ar trebui oprite aici deoarece s-a ajuns mut prea departe si nu suntem noi judecatorii celor doi iar singurul care are de suferit este Dany. Eu am incredere in Ovidiu, si Dumnezeu sa il ajute pe Dany. 1 http://www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Seara buna tuturor. Imi permit sa intervin in aceasta discutie "Extrema" si sa fac ,cateva precizari. 1. Acest topic este despre citez "Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca!!" si nu despre "relatia de cuplu " intre Nessum si a lui fosta ,actuala sotie . 2. Daca se poate as vrea sa stiu exact ce medicamente are nevoie Dany /luna ....acele compensate precum si cele care nu sunt compensate si nu cred ca sunt singurul care vrea sa stie acest lucru. Poate putem ajuta intr-un fel la procurarea lor (cred ca suntem multi pe forum care lucram in domeniul farmaceutic) 3. Ce nu inteleg eu si poate ...poate cineva imi exlica ... De ce nu s-a facut un cont bancar direct pe numele lui Dany ...daca pentru el erau destinati acestia? Multa sanatate si multa bafta in continuare Doamne Ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Raspuns pentru domnul Nicu Holban nu imi sta in fire sa jignesc pe nimeni cei care ma cunosc cu adevarat stiu acest lucru dar pur si simplu nu pot ramane indiferenta la ceea ce se scrie aici de catre unii dintre dumneavostra care nu au habar ce inseamna diagnisticul lui Daniel!!!!! Ca sa clarificam lucrurile si sa fie totul bine inteles luna viitoare cand o sa merg cu Dany la control respectiv 16 aprilie 2014 o sa atasez reteta prescrisa de medicul de acolo.Probabil ca multi dintre dumneavoastra stiu deja ca aceste retete sunt retinute de catre farmacia de unde cumperi medicamentele iar pana acum, sincer numai la asta nu m-am gandit sa fac poze retelor:(((((starea lui dany si rezultatele analizelor au fost mult mai importante pentru mine! In ceea ce priveste asa zisele campanii organizate de catre mine si parintii mei la Ploiesti nu a existat asa ceva,beneficiile campaniei de la Antena 1 organizata de catre Fundatia mereu aproape au ajuns tot in contul lui @nessum.Si ca fapt divers eu am fost la fundatie saptamana trecuta cu ceva ajutoare, respectiv hainutze, jucarii, incaltaminte pentru copii mult mai amarati decat Dany, avand in vedere ca el nu poate iesi prea mult din casa si nu le poarta era pacat sa nu le foloseasca niste copii care au nevoie de asa ceva, iar acolo am aflat ca @nessum nici macar nu a mai trecut pe acolo sa semneze contractele donatiilor respectiv 6000ron daca am retinut eu bine,care au fost virati in contul lui, deci ce sa mai vorbim de multumiri pentru implicarea fundatiei in cazul lui Dany. in ceea ce priveste programul de vizitare nu il impiedica nimic si nimeni sa vina sa isi vada copilul,din decembrie pana acum sunt 3 luni deci despre ce vorbim??????luna aceasta a venit de 2 ori in ploiesti la diverse iesiri de offroad, dar sa sune macar ,sa intrebe de starea copilului nu a facut-o......normal distractia e mai importanta decat sanatatea copilului:((((((( Cu regret daca am jignit pe cineva.......si pentru faptul ca ma simt nevoita sa fac publice aceste amanunte va multumesc tuturor pentru ajutor.....pentru tot ce s-a organizat pentru Daniel. traiesc cu speranta ca va fi un copil normal si cand va fi cazul de transplant, macar atunci tatal lui il va ajuta. vreau sa inchei aici toate aceste polemici.....va multumesc.....cine a inteles......a inteles......de ce am postat ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Raspuns pentru domnul Nicu Holban nu imi sta in fire sa jignesc pe nimeni cei care ma cunosc cu adevarat stiu acest lucru dar pur si simplu nu pot ramane indiferenta la ceea ce se scrie aici de catre unii dintre dumneavostra care nu au habar ce inseamna diagnisticul lui Daniel!!!!! Ca sa clarificam lucrurile si sa fie totul bine inteles luna viitoare cand o sa merg cu Dany la control respectiv 16 aprilie 2014 o sa atasez reteta prescrisa de medicul de acolo.Probabil ca multi dintre dumneavoastra stiu deja ca aceste retete sunt retinute de catre farmacia de unde cumperi medicamentele iar pana acum, sincer numai la asta nu m-am gandit sa fac poze retelor:(((((starea lui dany si rezultatele analizelor au fost mult mai importante pentru mine! In ceea ce priveste asa zisele campanii organizate de catre mine si parintii mei la Ploiesti nu a existat asa ceva,beneficiile campaniei de la Antena 1 organizata de catre Fundatia mereu aproape au ajuns tot in contul lui @nessum.Si ca fapt divers eu am fost la fundatie saptamana trecuta cu ceva ajutoare, respectiv hainutze, jucarii, incaltaminte pentru copii mult mai amarati decat Dany, avand in vedere ca el nu poate iesi prea mult din casa si nu le poarta era pacat sa nu le foloseasca niste copii care au nevoie de asa ceva, iar acolo am aflat ca @nessum nici macar nu a mai trecut pe acolo sa semneze contractele donatiilor respectiv 6000ron daca am retinut eu bine,care au fost virati in contul lui, deci ce sa mai vorbim de multumiri pentru implicarea fundatiei in cazul lui Dany. in ceea ce priveste programul de vizitare nu il impiedica nimic si nimeni sa vina sa isi vada copilul,din decembrie pana acum sunt 3 luni deci despre ce vorbim??????luna aceasta a venit de 2 ori in ploiesti la diverse iesiri de offroad, dar sa sune macar ,sa intrebe de starea copilului nu a facut-o......normal distractia e mai importanta decat sanatatea copilului:((((((( Cu regret daca am jignit pe cineva.......si pentru faptul ca ma simt nevoita sa fac publice aceste amanunte va multumesc tuturor pentru ajutor.....pentru tot ce s-a organizat pentru Daniel. traiesc cu speranta ca va fi un copil normal si cand va fi cazul de transplant, macar atunci tatal lui il va ajuta. vreau sa inchei aici toate aceste polemici.....va multumesc.....cine a inteles......a inteles......de ce am postat ai. Nu trebuie sa faci poze la retete ...poti doar sa ti minte niste nume de medicamente....pe reteta medicul iti scrie substanta activa...aia e total diferita fata de produsul propriu zis. Te pot intelege si va pot intelege ca va e greu ...dar sa nu sarim de la subiect. Asa cum am zis astea sunt problemele voastre personale si va rog sa le reolvati in orice alta parte ..nu aici pe forum. Esti cumva Off-Topic.... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Raspuns pt @kmcdany Medicamentele compensate sunt : -V-fend -------60 comprimate pe luna; -Aprednisolon -------30 comprimate pe luna; -Nexium -------30 comprimate pe luna; -Azitromicina -------4 comprimate pe luna; -Zyvoxid solutie orala -------2 flacoane pe luna; Medicamentele necompensate sunt: -Liv 52 -------4 flacoane pe luna; -Osteocare -------4 flacoane pe luna; -Minevita -------4 flacoane pe luna; -Maltofer -------2 cutii pe luna. sper ca informatiile sunt suficiente, va multumesc pentru sprijin. Editat Martie 28, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Raspuns pt @kmcdany medicamentele compensate sunt :V-fend 60 comprimate pe luna, aprednisolon 30 comprimate pe luna, nexium 30 comprimate pe luna, azitromicina 4 comprimate pe luna, Zyvoxid solutie orala 2 flacoane pe luna, cele necompensate sunt liv 52 , 4 flacoane pe luna, osteocare 4 flacoane pe luna, minevita 4 flacoane pe luna, maltofer 2 cutii pe luna. sper ca informatiile sunt suficiente, va multumesc pentru sprijin. Multumesc foarte mult. Cu siguranta toti ce de aici vor fi alaturi de Dany Sanatate maxima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Lucrurile am inteles ca dupa putina ratacire din lipsa de comunicare, au luat-o acum pe fagasul normal, Alina si Ovidiu comportandu-se corect in fata lui Dany, adica exact ca o familie. Ovidiu mi-a zis ca saptamanal in limita posibilitatilor isi va vizita baiatul si ori de cate ori mama lui va avea nevoie de sprijinul lui cu drumurile prin spital sau alte necesitati, aceasta poate apela la el. Sa speram ca vom auzi de acum doar vesti bune... si situatia lui Dany se va imbunatatii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Dupa ce am facut LEGO de rigoare am ciocnit si oua! Hristos A Inviat!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Adevarat a inviat ! Multa sanatate ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Adevarat a inviat ! Multa sanatate, intelegere si bucurii. O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 22, 2014 Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Azi a mai primit un LEGO...o sa avem ceva de construit! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 26, 2014 Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! Azi am reusit sa terminam LEGO... :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! HRISTOS A INVIAT! Dany este stabil,din punct de vedere medical,cu acelasi tratament,nu s-a schimbat nimic in medicatia lui in urma controlului din 16 aprilie:(((,deci cheltuielile lunare sunt aceleasi pe care le sustin singura:( Dupa cum ati vazut in pozele puse de tatal lui.....este foarte,foarte,foarte incantat de lego.....dupa spusele lui.....imens,..."mamiii lego asta e imens!!!":), primit de Paste de la unchiul meu!Toata saptamana am avut ce face :) in fiecare seara cand ma intorceam de la servici.....nici nu intram bine pe usa si cineva cu glas cristalin......mami,mami,mamiiiii hai sa mai construim la lego:))) in weekend l-a ajutat si tatal lui si l-au terminat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Haideti sa-l ajutam pe Dany sa traiasca !!! HRISTOS A INVIAT! Dany este stabil,din punct de vedere medical,cu acelasi tratament,nu s-a schimbat nimic in medicatia lui in urma controlului din 16 aprilie:(((,deci cheltuielile lunare sunt aceleasi pe care le sustin singura:( Ataseaza reteta, Nicu Holban s-a oferit sa te ajute sa le obtii compensate. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate