Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salut

cristizz

Postări Recomandate

Va salut pe toti! Sunt Cristian Visoiu, locuiesc in Bucuresti, am 40 ani si activez in domeniul "imobiliar".

Cu toate ca citesc forumul de multa vreme este primul meu post. Motivul este ca abia acum am reusit sa achizitionez un 4X4 pentru off-road. Masina este o Toyota Land Cruiser 120, pe care incet incet o s-o si imbunatatesc (anvelope, scuturi ..... si mai vedem).

Sper sa fiu acceptat in comunitatea aceasta pe care o admir sincer.

Subaru Forester 2.0 XT

Toyota LC 120 3.0 DID

Husaberg FE 450 E Force

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salut

Multumesc pentru primire!

@Toyota Pana la urma mi-am implinit dorinta. Am gasit-o pe Autovit undeva in Iasi si n-am mai stat pe ganduri: 2006, VIP + TEMS, distantiere, calig remorcare ..... 23000 Km. Inca mai am si Foresterul, dar nevasta-mea nu-l vrea .... asa ca o sa-l dau. Foto sunt ale fostului proprietar .... ala mele dupa prima iesire

Subaru Forester 2.0 XT

Toyota LC 120 3.0 DID

Husaberg FE 450 E Force

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: salut

Am facut si prima iesire. Cam soft, dar foarte placuta.

Am plecat vineri cu o familie de prieteni care si-au cumparat o proprietate langa Horezu. Plimbarea a avut ca scop culegerea de muguri de brad si gasirea Bujorului de munte. Si uite asa am ajuns la aproape 2000 m altitudine, pe un drum forestier care pleaca din spatele Manastirii Horezu - satul Romanii de Sus - si face o bucla chiar in punctul Varful Ursului (2124 m). Drumul a fost usor, singurul loc unde am cuplat reductorul a fost o rupere a acestuia, unde am "reusit" sa tin Toyota in balans pe 3 roti. Atunci am simtit cum intra automat sistemul TRAC si am scos-o fara cel mai mic efort.

Peisajele superbe, dar din pacate lipsa de experianta m-a tinut "uimit" pe volan si nu mi-am trimis nevasta sa-mi fotografieze masina. Asa ca postez doar cateva foto de incepator.

Subaru Forester 2.0 XT

Toyota LC 120 3.0 DID

Husaberg FE 450 E Force

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare