Liviu-San Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Am fost la un service de pe langa casa, sa schimb 1 prezon care am reusit cu multa indemanare sa-l rup, la roata stanga fata. Dupa operatiunea respectiva, cand virez dreapta la drum intins sau in curba, scartaie placutele la roata respectiva,la inceput mai rar si acum din ce in ce mai des+depuneri pe janta.Etrierul nu cred ca l-a pus cu furtunul rasucit,ca altfel s-ar fi infranat roata cand as fi facut intoarcerea din 3 miscari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 2, 2013 Partajează Postat Septembrie 2, 2013 Re: Scartait placute frana! Posibil sa fi prins vreun span sau cine stie ce alta mizerie care s-a infipt in ferodou si face "galagie". Cel mai bine ar fi sa desfaci placutele si sa le verifici si sa le cureti de eventualele mizerii metalice. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Scartait placute frana! Parerea mea: 1. verifica daca tamburul a fost repozitionat centrat; 2. demonteaza placutele le verifici vizual, aceeasi operatie si pentru lamelele care sustin placutele pe etrier (posibil sa nu se aseze placutele bine); Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Scartait placute frana! pe fata nu are tambur,iar daca face din ce in ce mai tare ori sa destrans butucul sau etrierul Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Septembrie 3, 2013 Partajează Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Re: Scartait placute frana! pe fata nu are tambur,iar daca face din ce in ce mai tare ori sa destrans butucul sau etrierul Corecta afirmatia! Nu stiu daca exista masina cu tamburi pe fata! Ma gandeam la disc (nu am recitit ce am scris). Acesta vine prins cu 2 suruburi, deoarece a scos un prezon, am gandit ca a dat discul jos. De asemenea si ansamblul etrierului s-a demontat! Cert ceva nu s-a pus bine (drept) astfel incat la virare placutele freaca pe metal! Eu as ridica masina pe elevator, cu roata virata as invarti usor de disc pentru a vedea unde freaca. Numai bine, Alin Editat Septembrie 3, 2013 de alin75 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2013 Re: Scartait placute frana! Discul de frana a fost scos,nu am scos butucul,pt ca necesita si schimbarea rulmentului si am facut in asa fel incat sa nu-l scot.Cred ca vineri sau sambata ajung in service musai! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 4, 2013 Partajează Postat Septembrie 4, 2013 Re: Scartait placute frana! Mie mi-au pierdut clema care fixa conductele de amortizor ,si le-au lasat asa in aer.Mare noroc am avut ca nu sa agatat pe acolo sa-mi dea alte dureri de cap.Cand am incaltato de vara am vazut nebunia. offtopic:Unii au scapat de la nebuni si sau facut mecanici :shock: 1 If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Scartait placute frana! S-a dat ieri roata stanga fata jos si de montat au fost montate bine. Placutele sunt duse, se pare ca am abuzat de frana in concediu:uameni Am cumparat azi un set de placute Brembo,astept sa vina maine lichidul de frana sa-l schimb si pe el,daca tot umblu la frane. Mecanicul mi-a spus ca as avea culisele blocate,drept urmare am intrat in posesia unui spray special cu pasta ceramica si maine sper sa rezolv problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Scartait placute frana! Corecta afirmatia! Nu stiu daca exista masina cu tamburi pe fata! Ma gandeam la disc (nu am recitit ce am scris). Acesta vine prins cu 2 suruburi, deoarece a scos un prezon, am gandit ca a dat discul jos. De asemenea si ansamblul etrierului s-a demontat! Cert ceva nu s-a pus bine (drept) astfel incat la virare placutele freaca pe metal! Eu as ridica masina pe elevator, cu roata virata as invarti usor de disc pentru a vedea unde freaca. Numai bine, Alin Off-topic: Trabantul are tamburi fata spate!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Scartait placute frana! S-a rezolvat problema,am inlocuit placutele, s-au degresat si uns culisele,a fost schimbat lichidul de frana, mai putin la 1 cilindru spate, care are aerisitorul blocat. Cumpar cilindru, mai schimb si acolo si gata:grin: Tind sa cred ca aveam culisele blocate si din cauza asta scartaiau placutele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate