misujr Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Salut ! Din lipsa de timp pentru investigarea problemei amantuit, am decis sa va intreb daca aveti idee ce material este ideal pentru cercei si ce peofil sa aiba. In acelasi timp si un atelier care face asta ar fi interesant deoarece prefer sa platesc pe cineva care stie ce face decat sa fac o traznaie :-d. Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Re: Confectionare cercei / ateliere care fac aceasta operatiune Du-te bre la Tzuparu Suzuki Dodjo http://suzukidojo.blogspot.ro/ Editat Septembrie 7, 2013 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Confectionare cercei / ateliere care fac aceasta operatiune Eu cred ca Peter te poate descurca. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misujr Postat Septembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Confectionare cercei / ateliere care fac aceasta operatiune Eu cred ca Peter te poate descurca. Salut Baghy, Am luat legatura cu Tzuparu asa cum a sugerat Catalin si am obtinut un pret pentru operatiune. Acum sincer sa fiu sunt putin strans cu banii si mai astept pana sa mai pun intrebari. Nu pare prea greu sa ii faci, am inteles ca din otel este cel mai bine sa ii faci. Singura problema la Feroza/Rocky este faptul ca trebuie indoiti in forma de "S" ca sa se portiveasca asa cum trebuie si nu am unde sa ii indoi. In rest vorbim de un profil "U" din otel cu grosime in carne de 2,5 mm ( atat au cerceii originali). O zi buna, Misujr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Confectionare cercei / ateliere care fac aceasta operatiune Intervin cu o intrebare: am tot citit pe forum, dar vreau sa ma asigur ca am inteles bine: se poate inalta putin suspensia spate doar prin inlocuirea cerceilor cu unii mai inalti, fara sa fie necesare obligatoriu si alte modificari? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Confectionare cercei / ateliere care fac aceasta operatiune Se inalta de fund da.Dar nu trebuie exagerat, fata cu spatele este bine sa fie la linie.Masina nu trebuie sa arate ca un papuc de carat mobila. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate