RALLYMAN Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Samuraiul este cel din avatar ... am o problema cu ferestrele laterale spate, care sunt modelul care se deschid ... in mers, chiar si pe asfalt, fac un zgomot infernal, zdrangane de parca stau sa cada ... Ce metode au gasit cei care s-au confruntat cu aceasta problema pana acum ? Editat Septembrie 9, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Zgomot infernal la ferestrele laterale spate Chedere noi....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2013 (editat) Re: Zgomot infernal la ferestrele laterale spate Chederele arata foarte bine, ca noi ... sunt destul de bune, nu ploua inauntru ... zgomotul este de la ,,balamale'' si de la inchizatorile geamurilor ... acolo e problema ... Editat Septembrie 10, 2013 de Astral sUnt.... Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Zgomot infernal la ferestrele laterale spate Verifica daca in gaurile de fixare balamale si inchidere (3 gauri) mai exista garniturile din cauciuc prin care trec suruburile de strangere. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 10, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Zgomot infernal la ferestrele laterale spate Asta nu am verificat ... o sa verific ... multumesc ! Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate