Cleo Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) De cand ne-am intors din Romania ma bate gandul sa fac pun motor V8 pe Gargarita mea.Motor V8 de pe Lexus400 sau Rover sau alt model? Incerc sa imi fac tema de casa ,avantaje si/sau dezavantaje ,costuri etc, cautand pe google. Poate cineva de pe forum a facut modificarea si poate posta cate ceva . Multumesc pentru orice idee sau observatie. http://www.youtube.com/watch?v=3LysDLnWmoQ Am gasit informatii insa am selectat ceea ce am crezut ca e mai la obiect: http://www.hiluxsurf.co.uk/showthread.php?t=55390 http://www.lextreme.com/1uzfe_info.html -Am gasit o masina Lexus 400 cu 450 lire,toata masina care functioneaza; -Mecanicul imi cere aproximativ 4500 lire pentru modificari :grin: Pana la urma masina mea valoreaza 1000 de lire ,ca e batranica si ea ,insa milionara sa fiu peste noapte ,tot masina asta o voi pastra :wink: Editat Septembrie 10, 2013 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Toyota Hilux Surf automata 1992 & Motor V8 in romania modificarea ar costa un sfert , insa se justifica un v8? pentru ce ? ce performante deosebite urmaresti in afara de consumul imens? iti doresti o masina 4x4 pentru liniute la semafor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Re: Toyota Hilux Surf automata 1992 & Motor V8 Buna ziua ! Daca as fi in locul dvs, eu as opta pentru un motor diesel de 3000 cc ori alta optiune, fiind mai economic decat un V8 si cu prestatii mai bune decat un 2.4 (ori EFI 22R-E ori diesel). Oricui i-ar surade un V8 :grin: dar ma opresc si eu la parerea lui @zep. O zi buna. Editat Septembrie 11, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Toyota Hilux Surf automata 1992 & Motor V8 am studiat si eu modificarea. dar acum am V6-ele refacut si nu ma gindesc mai devreme de 2-3 ani la schimbare. oricum, gindeste-te ca dupa un astfel de upgrade vei incepe sa rupi piesele stock. probabil ca vei face si SAS. o sa intri in alta categorie si de consumabile si de tot. gumele cele mai mici pe care le vei putea pune vor fi 35"-uri. daca ai unde sa te dai cu ea, pentru ca probabil nu va mai fi street legal, merita modificarea. one life, live it! 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Toyota Hilux Surf automata 1992 & Motor V8 Multumesc pentru comentarii,inca mai cochetez cu ideea asta.Cel mai practic ar fi un 3L cum spune Teodor4x4,dar mai cercetez. @air_wolf : apreciez comentariul,multumesc inca o data! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Re: Toyota Hilux Surf automata 1992 & Motor V8 un 3.4 cu supercharger de la TRD ar fi si mai frumos. [video=youtube;FDXW-GNzHKE] si o mamaie ca a mea: [video=youtube;35-8sYi2X9s] sau vrei asa ceva? parca pina la urma merita schimbul :grin: Editat Septembrie 11, 2013 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate