alexei Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) i n c r e d i b i l :uameni http://www.antena3.ro/economic/auto/nimeni-nu-intelege-aceasta-masina-a-fost-tunata-de-arabi-227194.html Editat Septembrie 11, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EDI OPREA Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) Masina transformata in cinematograf. Probabil ca e scump biletul la cinema . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) Mare branza cand calaresti dune nu e de vazut....asa ca soferul poate sta si in spate... L-as trimite eu in cateva calatorii la munte la noi...sa-l vedem cum s-ar descurca... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) Mare branza cand calaresti dune nu e de vazut....asa ca soferul poate sta si in spate... L-as trimite eu in cateva calatorii la munte la noi...sa-l vedem cum s-ar descurca... Parerea mea este ca masina a fost modificata cu un scop turistic clar : soferul are deja niste rute/trasee prestabilite si bine cunoscute, deci nu risca nimic, iar turistii probabil ca sunt incantati ca pot sa admire pe unde sunt plimbati mult mai bine decat de pe locurile din spate. Cat despre senzatii tari, pentru cei care ies prima oara de pe asfalt, senzatiile sunt ceva inedit, fie doar si alea resimtite cand coboara "in cap" o duna foarte abrupta si luuuuunga...... Iar faptul ca imbecilii de pe site n-au gasit alt titlu decat ca "nimeni nu intelege....", isi imagineaza ca toti sunt retardati ca ei..... Editat Septembrie 10, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) @Astral - se poate sa ai si tu dreptate... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) tare. eu, nu am mai vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) Sau poate șoferul/proprietarul a înțeles din știrile de la ora 17.00 că deși în dreapta față e locu` mortului, de multe ori nici ăla din stânga față nu scapă. Și atunci a considerat că e mai sigur în spate. Cel puțin la impact frontal, ai mai multe șanse.:ha::ha::ha: Să moară turiștii ... All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) ma gandesc daca nu trebuia sa postez in topicul ala unde se discuta despre mutarea volanului de pe dreapta pe stanga :))) ca la ce au facut arabii astia, sa il dai de pe o partea pe alta e floare la ureche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2013 Partajează Postat Septembrie 11, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) Una peste alta, decat o masina "neinteleasa de nimeni", cum considera ineptul autor al articolului, parerea mea este ca masina este de admirat atat din punct de vedere al calitatii finisajelor, dar mai ales tehnic. Stiu ca veti spune ca "daca ai bani faci ce vrei si normal ca iese si calitate", dar realitatea de la noi contrazice acest lucru si stiti bine ca aici romanii sunt imbatabili in materie de kitsch sau improvizatii pe genunchi..... Iar tehnic vorbind, ca sa mute comenzile mai in spate cred s-au chinuit nitel...... Si decat "sa ne radem" intr-un stil pur romanesc de masina asta, poate ar fi mai util si interesant un schimb de pareri despre cum naiba au dus coloana de directie in spate si pe centru, despre actionarea cutiei de viteze, etc, etc...... PS - Acum am vazut ca masina are scaune si in portbagaj, deci scopul turistic al acestei masini, mie acum mi-e si mai limpede..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Tuning interior "extrem" pt un Y61 :) uite si un tuning EXTERN extrem tot pe un Patrol http://www.cars-show.org/cars/black-spider-sheikhs-hamad-bin-hamdan-bin-mohamed-al-nahyan-toy.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate