cipisoft Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Salut, vreau sa schimb rulmentii intermediari (zgomot) si am vazut la IRD unde se imbina cu,cardanul sunt urme de ulei, nu pica pe jos dar e clar ca o sa cedeze garnitura respectiva. Vreau sa comand garnitura dar nu stiu ce fel de cod produs are, o sa schimb semeringul "O" si atasaez o schita, ce este cu rosu reprezinta urmele de ulei. Editat Septembrie 12, 2013 de cipisoft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Etansiere IRD Salut! Cauta in poza asta codul care te intereseaza: (cred ca e vorba de pozitia 9 sau pozitia 5) Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipisoft Postat Septembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Etansiere IRD o sa le comand pe ambele just in case, multumesc de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 12, 2013 Partajează Postat Septembrie 12, 2013 Re: Etansiere IRD daca si asa il desfaci parerea mea e sa schimbi si semeringurile... macar stii o treaba:wink: http://www.ebay.co.uk/itm/FREELANDER-4X4-IRD-UNIT-OIL-SEAL-SET-/110553470987?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19bd80180b NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipisoft Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Etansiere IRD ce ulei ati folosit la IRD ca Texaco 75w90 nu gasesc si nu as vrea sa fiarba, la fel si pt. cutia de viteze(manuala) ce-mi recomandati ? pot sa foloesc 75w90 pt. ambele ? din cate am vazut se recomanda Castrol(ca inlocuitor) o sa-mi comand 3l in cazul in care nu aveti alte sugestii. Editat Septembrie 17, 2013 de cipisoft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Etansiere IRD te sfatuiesc ca in nici un caz sa nu pui Castrol in cutia de viteze(lasa povestile celor care'l vand)... orice 75W90 sintetic e bun la cutia de transfer, dar la aia de viteze mai bine dai un ban dar stai in fata http://www.paddockspares.com/stc9158-oil-transmission.html , (sau da STC9158 pe google) ... am scris si la alt topic ca am bagat castrol in cutia de viteze si l-am scos dupa o luna ca intra greu la rece in 1 si 2, cu uleiul recomandat merge cu doua degete si la -25 de grade. Editat Septembrie 17, 2013 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipisoft Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Etansiere IRD daca stiam, doar ce am primit din Anglia rulmentii intermediari, sa vad cum procedez pana la urma, multumesc pt. sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Etansiere IRD Este o diferenta majora intre cutiile de pe motoarele de 1.8 adica PG1 care sunt de provenienta LAND ROVER iar cutiile de pe motoarele de 2.0 BMW adica Getrag care este de provenienta BMW.ma refer doar la cutiile manuale. Sincer nu am auzit sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul din cutie chiar daca nu au pus cel strict recomandat.Insa astea de LAND ROVER sunt mai cu MOŢ:ha::ha: Editat Septembrie 18, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipisoft Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Etansiere IRD cutia de viteze este fabricata tot de BMW ? cineva imi sugera ca doar motorul este facut de BMW pt. LAnd Rover cu mici modificari fata de varianta originala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Etansiere IRD Este o diferenta majora intre cutiile de pe motoarele de 1.8 adica PG1 care sunt de provenienta LAND ROVER iar cutiile de pe motoarele de 2.0 BMW adica Getrag care este de provenienta BMW.ma refer doar la cutiile manuale. Sincer nu am auzit sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul chiar daca nu au pus cel strict recomandat.Insa astea de LAND ROVER sunt mai cu MOŢ:ha::ha: Getrag nu este BMW. Este un furnizor german de transmisii care echipeaza foate multe modele ale diferitelor marci (se regasesc in lista chiar Nissan, Toyota si multe americane).http://en.wikipedia.org/wiki/Getrag Pe de alta parte: daca tu n-ai auzit "sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul..." nu inseamna ca nu exista:wink: Indiferent de marca masinii este de preferat sa se respecte indicatiile producatorului in ceea ce priveste intretinerea si fluidele utilizate (chiar daca asta inseamna "un pic mai scump") Chiar si aici pe forum sunt destul de multe discutii privind calitatea fluidelor "echivalente" si, se pare, ca nu doar LR-urile sunt "mai cu mot" din punctul asta de vedere:wink: Editat Septembrie 18, 2013 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Re: Etansiere IRD Getrag nu este BMW. Este un furnizor german de transmisii care echipeaza foate multe modele ale diferitelor marci (se regasesc in lista chiar Nissan, Toyota si multe americane).http://en.wikipedia.org/wiki/Getrag : Asta vroiam sa rectific dar mi-ai luat-o inainte :grin: Ma refeream la cutiile englezesti PG1 care sunt mai mofturoase ,sunt PAŢIT:wtf1: Editat Septembrie 18, 2013 de tonytherunner If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipisoft Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Etansiere IRD Ce parere aveti despre uleiurile ARAL ? nu am folosit niciodata, dar se pare ca sunt fabricate in Germania si folosite de Porsche . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Etansiere IRD Din cate am auzit ARAL-ul e cam praf, nu am folosit niciodata...Eu in freelander bag MOTUL 8100 Xcess. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate