Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Etansiere IRD

cipisoft

Postări Recomandate

Salut, vreau sa schimb rulmentii intermediari (zgomot) si am vazut la IRD unde se imbina cu,cardanul sunt urme de ulei, nu pica pe jos dar e clar ca o sa cedeze garnitura respectiva. Vreau sa comand garnitura dar nu stiu ce fel de cod produs are, o sa schimb semeringul "O" si atasaez o schita, ce este cu rosu reprezinta urmele de ulei.ird.jpg.1887c69f3751a948f3ed2db67b3230f3.jpg Editat de cipisoft
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Etansiere IRD

Salut!

Cauta in poza asta codul care te intereseaza: (cred ca e vorba de pozitia 9 sau pozitia 5)

315115879_etansareIRD.thumb.JPG.5eb663d2bd2d343a88da64073f05001c.JPG

Bafta!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

daca si asa il desfaci parerea mea e sa schimbi si semeringurile... macar stii o treaba:wink: http://www.ebay.co.uk/itm/FREELANDER-4X4-IRD-UNIT-OIL-SEAL-SET-/110553470987?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19bd80180b

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

ce ulei ati folosit la IRD ca Texaco 75w90 nu gasesc si nu as vrea sa fiarba, la fel si pt. cutia de viteze(manuala) ce-mi recomandati ? pot sa foloesc 75w90 pt. ambele ? din cate am vazut se recomanda Castrol(ca inlocuitor) o sa-mi comand 3l in cazul in care nu aveti alte sugestii.

Editat de cipisoft
Link spre comentariu

te sfatuiesc ca in nici un caz sa nu pui Castrol in cutia de viteze(lasa povestile celor care'l vand)... orice 75W90 sintetic e bun la cutia de transfer, dar la aia de viteze mai bine dai un ban dar stai in fata http://www.paddockspares.com/stc9158-oil-transmission.html , (sau da STC9158 pe google) ... am scris si la alt topic ca am bagat castrol in cutia de viteze si l-am scos dupa o luna ca intra greu la rece in 1 si 2, cu uleiul recomandat merge cu doua degete si la -25 de grade.

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Este o diferenta majora intre cutiile de pe motoarele de 1.8 adica PG1 care sunt de provenienta LAND ROVER iar cutiile de pe motoarele de 2.0 BMW adica Getrag care este de provenienta BMW.ma refer doar la cutiile manuale.

Sincer nu am auzit sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul din cutie chiar daca nu au pus cel strict recomandat.Insa astea de LAND ROVER sunt mai cu MOŢ:ha::ha:

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Este o diferenta majora intre cutiile de pe motoarele de 1.8 adica PG1 care sunt de provenienta LAND ROVER iar cutiile de pe motoarele de 2.0 BMW adica Getrag care este de provenienta BMW.ma refer doar la cutiile manuale.

Sincer nu am auzit sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul chiar daca nu au pus cel strict recomandat.Insa astea de LAND ROVER sunt mai cu MOŢ:ha::ha:

Getrag nu este BMW. Este un furnizor german de transmisii care echipeaza foate multe modele ale diferitelor marci (se regasesc in lista chiar Nissan, Toyota si multe americane).http://en.wikipedia.org/wiki/Getrag

Pe de alta parte: daca tu n-ai auzit "sa se vaite vrunii cu motorizare BMW ca au probleme cu uleiul..." nu inseamna ca nu exista:wink: Indiferent de marca masinii este de preferat sa se respecte indicatiile producatorului in ceea ce priveste intretinerea si fluidele utilizate (chiar daca asta inseamna "un pic mai scump") Chiar si aici pe forum sunt destul de multe discutii privind calitatea fluidelor "echivalente" si, se pare, ca nu doar LR-urile sunt "mai cu mot" din punctul asta de vedere:wink:

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Getrag nu este BMW. Este un furnizor german de transmisii care echipeaza foate multe modele ale diferitelor marci (se regasesc in lista chiar Nissan, Toyota si multe americane).http://en.wikipedia.org/wiki/Getrag

:

Asta vroiam sa rectific dar mi-ai luat-o inainte :grin:

Ma refeream la cutiile englezesti PG1 care sunt mai mofturoase ,sunt PAŢIT:wtf1:

Editat de tonytherunner
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare