mariusradovici Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Am zis ca mai bine sa intreb prima data...m.am ales cu Patrolu care va fi baza pentru un proiect,taiat,mutat puntea spate(4 link) etc.. motorul asta e greu,lung si cam slabut pica in nas,mai ales ca usurezi spatele.. Mare intrebare ce motor ne punem si cat de fiabila va fi lucrarea si la ce pret?? Am cautat si m.am oprit la 2,5v6TDI 163cp Audi dupa 2004 eu zic ca interesant motor nu stiu cat costa manopera-flansa etc..si daca tine. Rog pe cei care au facut combinatii cu motoare sa ma sfatuiasca inainte sa o dau in bara... aaa si pentru cei care vor motorul de nissan sa il ia sa am cu ce cumpara altu:wink: Editat Septembrie 15, 2013 de Astral ....va fi.....e doar un viitor, nu necesita cratima !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Schimabare motor..cu ce?? Nu are de ce sa nu mearga. Flansa e foaste simplu de facut. In Cluj exista un Nissan Patrol y60 cu motor de Audi A6 4,2 benzina Iar acum se lucreaza la un y61 de asfalt cu motor de RS 6 ... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Septembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Schimabare motor..cu ce?? Si tine cutia?? stiu ca este V8 si V12 cred pe cutie de Patrol dar cam se duc ambreajele..pe cutia de patrol mai multi de 200cp e loterie zic eu, asteptam sa mai faca altii experimente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Schimbare motor....cu ce?? Varianta ideala ar fii Skyline rb25.din cite am vazut se potriveste pe cutia de patrol. Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Octombrie 27, 2013 Partajează Postat Octombrie 27, 2013 Re: Schimbare motor....cu ce?? Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate