tzucul Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Salutare,ce solutie avem pentru prinderea lucrurilor pe roofrack?Ma intereseaza daca se gaseste ceva plasa dedicata sau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 (editat) Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Da, exista si probabil ca gasesti si la noi pe la firmele care vand si barele tip Thule : http://www.ebay.co.uk/itm/LARGE-340L-TOP-CARGO-PACK-BAG-CAR-ROOF-RACK-TRAVEL-LUGGAGE-RACKROOF-BOX-HOLD-ALL-/190725707290?pt=UK_Car_Accessories_Touring_Travel&hash=item2c6823561a Editat Septembrie 18, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack salut, eu am luat asa ceva (sistem plasa elastica) din hornbach, raionul de scule, aveau 3 marimi diferite. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack cam ce preturi erau la astea de zici din Hornbach? eu asa folosi chingi din alea cu clichet, se gasesc la pachete f ieftine prin toate magazinele de DIY (bricoco, hornbach, dedeman, etc.) astia trimit si acasa da e cam scumpa http://www.emag.ro/chinga-clichet-kwb-cu-protectie-colturi-5-m-49983100/pd/DP0CXBBBM/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack asa ceva caut ca in link-ul pus de Astral numai pe marimi mai mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack pai in linkul pus de @astral e mai mult decat un sistem de ancorare - este chiar o geanta din material textil impermabil (in care pui bagajele) care se ancoreaza cu acele chingi de roof-rack. Daca vrei mai mare... poi iei material (Cordura) masori desenezi proiectezi, o dai la croit si cusut, ii pui chingile alea cusute strasnic, si gata ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack @alexei : Tu ai fost atent doar la titlul topicului, eu am citit pana la capat cam ce-l intereseaza pe @tzucul si am nimerit-o mai bine.....:wink: Oricum, parerea mea ar fi ca nu merita confectionat dat fiind faptul ca acel sac de bagaje din link, cu tot cu prinderi si cu transport pana acasa costa max 50 lire, deci cam 300 lei..... Nu stiu cat costa cordura, dar cu toate accesoriile, cu manopera (si e destul de greu sa gasesti un meserias bun.....), pariez pe ce vrei ca iesi cam tot pe acolo, daca nu chiar peste......si sigur nu va iesi la calitatea astuia din link.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Ms Astral.Tocmai am comandat o bucata de pe ebay plus un sistem de ancorare THULE 595-1.O sa va anunt despre calitate cand le primesc.O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Ms Astral.Tocmai am comandat o bucata de pe ebay plus un sistem de ancorare THULE 595-1.O sa va anunt despre calitate cand le primesc.O zi buna. Fix chestia aia ai comandat-o ? Sau daca ai comandat altceva, pune link-ul aici sa vada si ochiu` nostru....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Aia am comandat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack salut, am dat 65 ron si are cam 2x1,5m still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Am cautat si eu la Hornach in Tm si nu aveau decat marime mare gen 2200cm x 2000cm,un pic prea mare ptr ce vreau eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Am primit husa pentru bagaje...nu pot sa spun ca e ceva premium da la cat am dat pe ea isi face treaba.Materialul e impermeabil iar sistemul de prindere e destul de solid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Am primit husa pentru bagaje...nu pot sa spun ca e ceva premium da la cat am dat pe ea isi face treaba.Materialul e impermeabil iar sistemul de prindere e destul de solid. Pune, rogu-te, s-o poz(n)a, sa videm si noi ce si cum arata. Chit ca urci fo' 4-5 saci de ciment pe roof-rack, pentru demonstratiune.... ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack Poate cand se opreste ploaia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate