Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem ancorare bagaje pe roofrack

tzucul

Postări Recomandate

Re: Sistem ancorare bagaje pe roofrack

Da, exista si probabil ca gasesti si la noi pe la firmele care vand si barele tip Thule :

http://www.ebay.co.uk/itm/LARGE-340L-TOP-CARGO-PACK-BAG-CAR-ROOF-RACK-TRAVEL-LUGGAGE-RACKROOF-BOX-HOLD-ALL-/190725707290?pt=UK_Car_Accessories_Touring_Travel&hash=item2c6823561a

1565932460_Image000.thumb.jpg.7c7bccb77eea0092bdce8b19b59c6536.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam ce preturi erau la astea de zici din Hornbach?

eu asa folosi chingi din alea cu clichet, se gasesc la pachete f ieftine prin toate magazinele de DIY (bricoco, hornbach, dedeman, etc.)

astia trimit si acasa da e cam scumpa http://www.emag.ro/chinga-clichet-kwb-cu-protectie-colturi-5-m-49983100/pd/DP0CXBBBM/

Link spre comentariu

pai in linkul pus de @astral e mai mult decat un sistem de ancorare - este chiar o geanta din material textil impermabil (in care pui bagajele) care se ancoreaza cu acele chingi de roof-rack.

Daca vrei mai mare... poi iei material (Cordura) masori desenezi proiectezi, o dai la croit si cusut, ii pui chingile alea cusute strasnic, si gata ;)

Link spre comentariu

@alexei : Tu ai fost atent doar la titlul topicului, eu am citit pana la capat cam ce-l intereseaza pe @tzucul si am nimerit-o mai bine.....:wink:

Oricum, parerea mea ar fi ca nu merita confectionat dat fiind faptul ca acel sac de bagaje din link, cu tot cu prinderi si cu transport pana acasa costa max 50 lire, deci cam 300 lei.....

Nu stiu cat costa cordura, dar cu toate accesoriile, cu manopera (si e destul de greu sa gasesti un meserias bun.....), pariez pe ce vrei ca iesi cam tot pe acolo, daca nu chiar peste......si sigur nu va iesi la calitatea astuia din link....

683108356_Image000.thumb.jpg.d4decc09e7b77dd84eab3d7ee5c1e6df.jpg

Link spre comentariu

Ms Astral.Tocmai am comandat o bucata de pe ebay plus un sistem de ancorare THULE 595-1.O sa va anunt despre calitate cand le primesc.O zi buna.

Fix chestia aia ai comandat-o ? Sau daca ai comandat altceva, pune link-ul aici sa vada si ochiu` nostru....:wink:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am primit husa pentru bagaje...nu pot sa spun ca e ceva premium da la cat am dat pe ea isi face treaba.Materialul e impermeabil iar sistemul de prindere e destul de solid.

Link spre comentariu

Am primit husa pentru bagaje...nu pot sa spun ca e ceva premium da la cat am dat pe ea isi face treaba.Materialul e impermeabil iar sistemul de prindere e destul de solid.

Pune, rogu-te, s-o poz(n)a, sa videm si noi ce si cum arata. Chit ca urci fo' 4-5 saci de ciment pe roof-rack, pentru demonstratiune....

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare