bogdicj Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Salutare am si eu o nelamurire la Feroza pe bord langa butonul stergatorului de parbriz exista un bec verde de marimea unei fise de 1 ban. Stie cineva ce rol are acel bec sau ce avertizează? am vazut ca in acel loc la alte modele este un buton de reglare a suspensiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bec verde bord Pune o poza ca eu nu am asa ceva :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Re: Bec verde bord Colegul deschide o pagina noua cu masina ta unde ne-o prezinti dupa care poti intreba orice.Nu are rost sa deschizi un topic nou pentru fiecare intrebare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate