hcampian Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 N-avem si noi aici un topic cu poze si filme cu ce stie Pininu', gasite pe net sau, si mai frumos, facute de fiecare. Eu deocamdata pun unul de pe net: plimbare de iarna cu Defender, Land Cruiser si Pinin :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 (editat) Re: Filme si poze cu Pinin Atunci imi prezint si eu jucaria cu cateva poze, ba in tern ba pe asfalt: Masina am bagato si in noroaie dar din pacate nu am poze facute ca era noapte, turle au fost facute in Cluj in padurea Hoia Baciu. Editat Septembrie 22, 2013 de MihaiK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Aici niste poze de pe net... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaf Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Domnule Kedu58, tin sa iti multumesc pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine explicandu-mi tot ce trebuie sa fac. Voi atasa doua poze cu before and after kit inaltare 4cm + jante si gume. :wink:[ATTACH=CONFIG]198137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]198138[/ATTACH] Pajero Pinin 2.0 GDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Pffff arata genial, bravo sa ai noroc de ea!!! Arata super! Mai pui gumele de teren si rachetaa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kos Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Domnule Kedu58, tin sa iti multumesc pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine explicandu-mi tot ce trebuie sa fac. Voi atasa doua poze cu before and after kit inaltare 4cm + jante si gume. :wink:[ATTACH=CONFIG]198137[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]198138[/ATTACH] Domnule Zaf imi puteti spune si mie de ce sunt jantele de pe Pinin ? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaf Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Domnule Zaf imi puteti spune si mie de ce sunt jantele de pe Pinin ? multumesc Jantele sunt de Vitara din otel cu triunghiulete, 5x139,7.ET nu il stiu daca ma intrebi, dar eu am pus flanse de 30mm cu adaptare de la 5x114 la 5x139. Pajero Pinin 2.0 GDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Filme si poze cu Pinin Aici niste poze de pe net... Cautand ceva, am dat peste un film cu Pininosul din imagine. Flexeaza foarte bine buburuza! Plus ca si chilotu' stie cu covrigu'! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin_claudiu Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Filme si poze cu Pinin 3 Poze de sezon :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Filme si poze cu Pinin Sincer nu credeam ca veveritele astea sa reziste atat... merg la blana tot drumul :grin: :j Impresionant e cum urca cel cu pininul scurt fara reductor si alte manetute pe acolo :old ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Re: Filme si poze cu Pinin Pinin scurt cu blocant/autodeblocant... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBL81 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Re: Filme si poze cu Pinin Atunci imi prezint si eu jucaria cu cateva poze, ba in tern ba pe asfalt: Masina am bagato si in noroaie dar din pacate nu am poze facute ca era noapte, turle au fost facute in Cluj in padurea Hoia Baciu. salt MihaiK, vad ca ai alte dimensiuni la rotile de pe Pinin, poti sa ma ajuti cu cateva raspunsuri?: ce fel de inaltare ai folosit? kit de bucse, sau suspensii complete? ai flanse distantiere la roti? ce dimensiune sunt anvelopele Iti freaca cand flexeaza? sau alte neplaceri? se distrug ceva brate, bucse..din cauza ca ai montat distantiere la roti? multumesc anticipat, Mircea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Re: Filme si poze cu Pinin salt MihaiK, vad ca ai alte dimensiuni la rotile de pe Pinin, poti sa ma ajuti cu cateva raspunsuri?: ce fel de inaltare ai folosit? kit de bucse, sau suspensii complete? ai flanse distantiere la roti? ce dimensiune sunt anvelopele Iti freaca cand flexeaza? sau alte neplaceri? se distrug ceva brate, bucse..din cauza ca ai montat distantiere la roti? multumesc anticipat, Mircea. Salutare Inaltarea- in fata din bucsi, in spate amortizoare mai lungi, la arcuri se poate opta pt solutia de arcuri mai lungi sau arcuri stoc dar cu bucsi, le-am incercat pe ambele. Flanse de 40mm. Anvelopele 235/75/15. Frecau la inceput dar am coafat putin la aripile din fata, la bara fata si la aripile din spate. Sa te asiguri ca ai arcurile nelasate pe cat posibil daca te gandesti sa faci aceste modificari. Cat am tinut masina (aprox 3 ani) modificata nu s-au stricat nici rulmenti, nici brate, doar un capat de bara dar era obosit dinainte. In schimb rotile mari si grele au uzat prematur o planetara pe fata, care a necesitat schimbarea capului de planetara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBL81 Postat Septembrie 26, 2017 Partajează Postat Septembrie 26, 2017 Re: Filme si poze cu Pinin Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate