pitonul Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Text preluat : http://us.lrd.yahoo.com/_ylt=ArwhfdLmOwi05lrMpkroO7GUxsl_;_ylu=X3oDMTFsY3JwN3RsBGFjdANsaW5rBGNjb2RlAwRtaXQDcmFuZG9tIHRhYnMgbmV3BHBvcwMxBHNlYwNud3MtTk9V;_ylg=X3oDMTE5MGp0bGh2BGludGwDcm8EbGFuZwNyby1ybwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdAMEcHQDcG1o;_ylv=0/SIG=12quhleru/EXP=1380946913/**http%3A//ro.stiri.yahoo.com/voluntar-%C3%AEn-carpa%C8%9Bi-180402769.html Cu scuzele de rigoare Editat Septembrie 21, 2013 de pitonul Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Muntele in Romania E ceva hiba in link, ma duce la Bill Cosby. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: Muntele in Romania Nu vad legatura din titlul topicului si link-ul indicat in mesaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 (editat) Re: Muntele in Romania ce are in comun "Muntele in Romania" cu Bill Crosby Show ?!?!?!?! ce-i drept si Romania este un ... show :wink: Cred ca Petru e la "after few shots" si a incurcat virgulele, pardon, lincurile :ha: Editat Septembrie 20, 2013 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Muntele in Romania Nu stiu aseara ce se deschidea la voi, dar azi merge. Exact unde trebuie. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Muntele in Romania Da, acum e OK, l-am gasit si eu in Yahoo News. Frumos proiect, ambitios si fantastic de util. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Muntele in Romania Da! Din pacate nu avem o "cultura a muntelui". Avem totusi un obicei idiot: cine vrea sa-si exprime organul genital, la munte este locul potrivit! Este lada noastra de masturbare, a noastra si a neamurilor noastre. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Muntele in Romania Da! Din pacate nu avem o "cultura a muntelui". Avem totusi un obicei idiot: cine vrea sa-si exprime organul genital, la munte este locul potrivit! Este lada noastra de masturbare, a noastra si a neamurilor noastre. Cred ca ai fost prea subtil pentru umila mea pricepere. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Re: Muntele in Romania Cred ca ai fost prea subtil pentru umila mea pricepere. +1 Cum adica bre sa-si exprime organul genital pe munte ...Adica sa irige neecologic tulpinile de molid, sa isi introduca organu in diverse orificii animale sau vegetale (scorburi) sau...faca alte chestii neortodoxe peacolosea? Ca nu inteleg ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Re: Muntele in Romania Da! Din pacate nu avem o "cultura a muntelui". Avem totusi un obicei idiot: cine vrea sa-si exprime organul genital, la munte este locul potrivit! Este lada noastra de masturbare, a noastra si a neamurilor noastre. Ori explici mai pe intelesul tuturor ce-ai vrut sa spui ori limiteaza-ti astfel de aprecieri la propria persoana......:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate