giurgiu Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 sal. vreau cam 10 cm. sal ridic sa nu am probleme cu planetarele , sper ca atit se poate spunetimi va rog daca se poate ! si gumele mis pe 15 adica 31x10,50 pe 15 nus foarte inalte dar deocamdata ma multumesc cu astea, pe viitor o sai pun mai mari inca o data crezi ca se poate cam 10cm. fara mari probleme ??? multumesc frumos si inca ceva deocamdata nu am cu cine sa merg pe paduri sau mai bine zis la putin offrod am fost doar de unu singur , sper ca pe viitor sa gasesc si eu un club cu care sa ies , miar placea sa merg cu mai multi la putin extrem , singur ii urit , poate daca aveti ceva competii undeva catre maramures ma invitati si pe mine vin cu mare drag multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Ati cam luat-o... OFFROAD de la titlul topicului, domnilor! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Ati cam luat-o... OFFROAD de la titlul topicului, domnilor! imi cer scuze eu is de vina am deviat de la discutie dar promit solemn ca daca veniti la maramures dau o palinca de preluca curata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Nu-i problema, e topicul tau, eventual vedem cum evolueaza si-i schimbam titlul daca e cazul... noi sa fim sanatosi...:h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 (editat) Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Salut, Depinde si de ce vrei sa faci cu masina. 10cm mi se pare cam mult sincer, pe langa faptul ca o sa chinui planetarele si elemente de directie si articulatie, o sa ii ridici si centrul de greutate . 10cm pentru cauciucuri de 31' e putin cam mult. A mea este inaltata 5cm si are cauciucuri pe 33' , asta ca sa faci o comparatie. Ai spus 10cm la intamplare sau ai vazut un Mitsubishi Pajero inaltat 10cm? Atasez o poza cu a mea ca sa vezi cum arata cu +5cm. In concluzie, as zice sa te mai gandesti putin ce vrei sa faci cu masina. Ia in considerare faptul ca daca o inalti 10cm va trebui clar sa o si latesti pe atat (cel mai recomandat ET-50mm sau flanse de 50mm, la alegerea ta) astfel incat o sa ai si stabilitate. [ATTACH=CONFIG]192199[/ATTACH] .........] sal. da am vazut un pajero inaltat la cineva cu 10 centimetri si arata foarte bine a spus citez, ca se comporta bine cu garda asta acuma deaia intreb ca eu sincer nu l-am condus si nu stiu daca ii bine sau nu! Editat Octombrie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Ideea i sa ridici cat sa iti ramana la limitatoarele de sus 2 cm pana la brat si atunci iesti safe. Daca le scoti alea o sa inceapa palnetarele. Oricat o ridici, daca cauti tot ramai undeva!. Pune niste gume bune 31 si un troliu. Daca pui mai mari clar sare consumul, fortezi cutia si toate cele. Cu 31 poti sa i dai in gura cat vrei tu. La 33 uri trebuie deja power mai mare. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Ideea i sa ridici cat sa iti ramana la limitatoarele de sus 2 cm pana la brat si atunci iesti safe. Daca le scoti alea o sa inceapa palnetarele. Oricat o ridici, daca cauti tot ramai undeva!. Pune niste gume bune 31 si un troliu. Daca pui mai mari clar sare consumul, fortezi cutia si toate cele. Cu 31 poti sa i dai in gura cat vrei tu. La 33 uri trebuie deja power mai mare. multumes pentru sfat, cauciucuri miam pus deja mt,pe 31x10,50, dar inca nu am avut ocazia sa le incerc deoarece lam dus la sudor imediat dupa. sper sa mearga , troliu urmeaza sami achizitionez dar momentan investesc in partea de izolatie sudura si vopsit , si filtru de aer sal scot afara , dupa aia ma ocup personal de barii vreau sa le fac eu si apoi urmeaza troliu. astept cu drag orice sfaturi.!:wink: va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 multumes pentru sfat, cauciucuri miam pus deja mt,pe 31x10,50, dar inca nu am avut ocazia sa le incerc deoarece lam dus la sudor imediat dupa. sper sa mearga , troliu urmeaza sami achizitionez dar momentan investesc in partea de izolatie sudura si vopsit , si filtru de aer sal scot afara , dupa aia ma ocup personal de barii vreau sa le fac eu si apoi urmeaza troliu. astept cu drag orice sfaturi.!:wink: va multumesc. imi cer scuze o intrebare am . cu gumele pe 31 consumul ii relativ ok? sau sare si su gumele asrea vreau sa va spun ca sunt cranponate pentru noroi , in plus si resapate putin cam grele incerc sa pun o poza sa vedeti ce profil ii sper sa mearga Editat Octombrie 17, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 O sa te descurci bine cu gumele alea! 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 (editat) Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 imi cer scuze o intrebare am . cu gumele pe 31 consumul ii relativ ok? sau sare si su gumele asrea vreau sa va spun ca sunt cranponate pentru noroi , in plus si resapate putin cam grele incerc sa pun o poza sa vedeti ce profil ii sper sa mearga imi cer mii de scuze pentru cele doua poze cu ficamia nu am reusit sa le mai sterg le-am pus din greseala ! Editat Octombrie 17, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 :h5 s-a rezolvat cu pozele! Cauciucurile alea sunt foarte ok pt. off-road, si eu am un set, e drept ca le-am folosit o singura data, am facut in jur de 500km, asfalt 99,99% si nu am observat un consum suplimentar semnificativ. Editat Octombrie 17, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fanesatar Postat Octombrie 17, 2013 Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Va salut! Ce dimensiuni are cauciucul din poza de mai sus? Merge pus pe pajero mk2 scurt cu suspensia stock pe jantele originale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 Va salut! Ce dimensiuni are cauciucul din poza de mai sus? Merge pus pe pajero mk2 scurt cu suspensia stock pe jantele originale? te sal , da merge amea este suspensia originala cum am luat masina si nu agata nicaieri si pe jante de aliaj leam pus eu ii ok.dimensiunea este, 31x10,50 pe 15. si al meu este tot scurt decapotabil dar nu cu pinza cobarul este din fibra , am inteles de la alti si din ce am citit ca este serie limitata ,apoi eu nustiu sigur stiu doar ca suspensia este rigida la al meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giurgiu Postat Octombrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Re: cit ii normal sa consume un pajero mk2 :h5 s-a rezolvat cu pozele! Cauciucurile alea sunt foarte ok pt. off-road, si eu am un set, e drept ca le-am folosit o singura data, am facut in jur de 500km, asfalt 99,99% si nu am observat un consum suplimentar semnificativ. multumesc frumos ca m-ai ajutat cu pozele!!!:al Editat Octombrie 17, 2013 de Tavi D. 'm-ai" ajutat, nu "m-ati" ajutat, ca-s numai unul, nu suntem mai multi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate