Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie pentru agricultorii bucuresteni

savagex

Postări Recomandate

Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni

PNDR ăstă e apolitic, zici?

:wink:

PNDR = Plan national de dezvoltare rurala....n-am zis de PNDR ca e apolitic ci de alianta ROPAC care se lupta pentru viitorul PNDR 2014-2020 pentru a avea in vedere si dorintele fermierilor dupa cum doresc ei nu numai dupa cum doreste clasa politica.

Subaru justy 1,3 4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni

Cunosc cativa fermieri si la aceasta ora au tot spijinul meu in astfel de demersuri,la aceasta ora o duc greu si sunt la mana mafiei,dar am cunoscut si cativa care au razbit si au devenit grofi,nu mai tin cu tara si poporul.

Sa zicem ca noi ceilalti ne zbatem si ai sustinem dupa care mare parte din fermieri ne vor intoarce spatele sau ne vor trata ca pe toti ceilalti,vor vinde produsele la export sau daca vrem si noi le vom plati la acelasi pret ca si nemtii,nu mi se pare corect,spun asta pentru ca cunosc cazuri.

In mare parte este vina fermierilor pentru cum o duc ei,pentru ca nu sunt uniti si sufera si ei de aceeasi boala nationala"sa moara capra vecinului",daca ar fi fost uniti,fermieri romani o duceau bine rau,si noi consumatorii pe linga ei.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare