savagex Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Alianta ROPAC reprezinta un grup de fermieri apolitic care s-au unit pentru a-si impune dorintele pentru viitorul PNDR. http://www.aliantaropac.ro/2013/09/bucuresti-23-sep-2013.html?m=1 Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni PNDR ăstă e apolitic, zici? :wink: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni Toate literele alfabetului aici. :ha: PNDR ROPAC USAMV Asta-i? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni PNDR ăstă e apolitic, zici? :wink: PNDR = Plan national de dezvoltare rurala....n-am zis de PNDR ca e apolitic ci de alianta ROPAC care se lupta pentru viitorul PNDR 2014-2020 pentru a avea in vedere si dorintele fermierilor dupa cum doresc ei nu numai dupa cum doreste clasa politica. Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 4, 2013 Partajează Postat Octombrie 4, 2013 Re: Invitatie pentru agricultorii bucuresteni Cunosc cativa fermieri si la aceasta ora au tot spijinul meu in astfel de demersuri,la aceasta ora o duc greu si sunt la mana mafiei,dar am cunoscut si cativa care au razbit si au devenit grofi,nu mai tin cu tara si poporul. Sa zicem ca noi ceilalti ne zbatem si ai sustinem dupa care mare parte din fermieri ne vor intoarce spatele sau ne vor trata ca pe toti ceilalti,vor vinde produsele la export sau daca vrem si noi le vom plati la acelasi pret ca si nemtii,nu mi se pare corect,spun asta pentru ca cunosc cazuri. In mare parte este vina fermierilor pentru cum o duc ei,pentru ca nu sunt uniti si sufera si ei de aceeasi boala nationala"sa moara capra vecinului",daca ar fi fost uniti,fermieri romani o duceau bine rau,si noi consumatorii pe linga ei. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate