Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Acte Olanda

albinaru

Postări Recomandate

Re: Acte Olanda

Cum trebuiesa arate actele Cele germane si austriece le stiu (brief mic si mare). Olandezii ce acte au?

Unde se fac numerele provizorii? la Politie? Dar asigurarea? Au mackler-ul lor? Cum se poarta handlerii, sunt destul de corecti ca sa zic asa?

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Despre acte ar fi cam asa: Carte de identitate si talon( amindoua au aceasi marime doar ca talonul are o singura foaie iar carte doua); mai ai nevoie de Act vinzare-cumparare sau factura, RDW( foaia de export);Deel 1B( o hirtie cum ca s-a radiat masina de acolo, se poate si fara, dar intra masina la verificat si poti astepta pina la 90 de zile pt. verificari dar in tot acest timp ai numere rosii de la Politie).E bine sa ai si COC(certificat of conformity) daca masina nu e prea veche.

Foarte important: numerele cu care vii sa fie de tzoll.Adica valabile minim 14 zile si cu banda rosie la final, nu galbena.Pt cele cu banda galbena(valabile 5 zile) te ard ungurii de nu te vezi.200 EURO amenda si confiscarea numerelor pe loc.

Despre vinzatori numai de bine.Nu te ard ei, te arzi singur.Marea majoritate iti pun cheile in mina si daca ai intrebari pune-le, daca nu , nu.

daca vrei sa vezi exact cum arata actele, trimite-mi un PM si ti le trimit pe ale mele pe mail.Ca sa nu le postez, totusi aici.

Alte nelamuriri?

Link spre comentariu

Despre acte ar fi cam asa: Carte de identitate si talon( amindoua au aceasi marime doar ca talonul are o singura foaie iar carte doua); mai ai nevoie de Act vinzare-cumparare sau factura, RDW( foaia de export);Deel 1B( o hirtie cum ca s-a radiat masina de acolo, se poate si fara, dar intra masina la verificat si poti astepta pina la 90 de zile pt. verificari dar in tot acest timp ai numere rosii de la Politie).E bine sa ai si COC(certificat of conformity) daca masina nu e prea veche.

"COC(certificat of conformity)" Tu ai avut la a ta?De fapt,sa intreb altfel: tu ai avut la a ta toate actele despre care ai pomenit mai sus?

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

"COC(certificat of conformity)" Tu ai avut la a ta?De fapt,sa intreb altfel: tu ai avut la a ta toate actele despre care ai pomenit mai sus?

Si da si nu.:grin: Adica am avut totul, mai putin Deel 1B.De asta m-au intrebat la Politie, cind am vrut sa o inmatriculez.Am sunat la dealer-ul de la care luasem masina si i-am zis ca am nevoie de el neaparat(nu aveam chef sa astept 3 luni si sa alerg dupa numere rosii).Mi-au zis ca nu e nici o problema si ca nu mi l-au dat deoarece nu stiau ca e necesar.Ziua urmatoare l-am primit pe mail si 3-4 zile dupa am primit prin posta originalul.COC-ul nu il au toate masinile, mai ales cele mai vechi..Nu stiu sa iti spun de cind s-a introdus obligativitatea lui.Oricum, poate fi scos de catre Reprezentanta contra unei sume de bani.Daca nu il ai te mai costa ceva in plus la RAR.Intimplator, a mea(din 1999) avea COC.

Personal, din vre-o 8 dealeri auto, numai unul singur avea ceva "vrajeala" in el, restul erau amabili, te serveau cu cafea, dar nu te stresau.Iti aratau masina care vroiai sa o vezi, iti dadeau cheile (te lasau sa faci si proba cu ea) si iti spuneau ca daca ai intrebari ii gasesti in birou.Nu incercau sa te abureasca cu nimic.Daca nu te pricepeai, te ardeai singur.

Editat de PYZ
Link spre comentariu

@PYZ subscriu fata de seriozitatea lor.

Eu am adus un Opel Astra pt mine si dupa stabilirea pretului de vanzare, ei s-au ocupat de absolut tot.

A durat cam 2 ore jumate, timp in care au pus masina pe elevator si au verificat frane,directie,articulatii,suspensie. Un cauciuc a fost putin tocit si l-a schimbat pe loc fara sa platesc nimic in plus . :uameni

Nu stiu daca a contat ca am luat din parc auto sau nu insa chiar s-au implicat.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare