Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Next 4x4 ......Discovery2 - sfaturi pentru achizitie

ursuletz_82

Postări Recomandate

Buna ziua.Am citit (in mare) si in alt post cam ce presupune un Discovery 2.Maine merg sa vad unul la BV si zice omul ca pe arcuri?! S-au facut si pe arcuri si pe perne? Asa sustine el,si ca cele pe perne au un buton...(nu mai stiu exact de unde ridici si cobori iar asta nu are asa e pe original).

Ma incanta ce e utilitara,inscrisa RO.....si m-am saturat de Mitsubishi.Alte sfaturi cu privire la problemele ce le poate avea acest model sunt binevenite.

Multumesc,astept raspunsuri.

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Next 4x4 ......Discovery2 - sfaturi pentru achizitie

Salut! La disco 2 suspensia pneumatica era doar pentru spate(optional). In dotare standard veneau cu arcuri. Mai exista si varianta ca suspensia pneumatica sa fie anulata si sa se fi montat arcuri. Au existat kituri pentru aceasta transformare fiindca cea reglabila nu era foarte fiabila.

Link spre comentariu

Exista modele de Disco 2 care din fabrica vine cu suspensie pe arcuri si altele pe perna. Multi renunta la suspensia pneumatica si trec pe arcuri din cauza fiabilitatii diferite...unii prefer sa nu aiba problem cu pernele. Cele cu suspensie pneumatica, au optiunea de a ridica spatele masinii - probabil din cauza consolei spate mai lungi producatorul a considerat aceasta optiune necesara, eu din proprie experienta de 2 ani cu Disco 2 , nu am folosit-o niciodata. :banana:banana:banana:banana:banana

Probleme grave nu sunt .. asta daca excluzi cele clasice: cei 3 martori, mufa de la computer cu ulei, diverse butoane care dau rateuri..si mai sunt ceva maruntisuri. O masina foarte buna de familie, sosea, eventual ceva macadam.....

Editat de Astral

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Multumesc pt.sfaturi.Vanzatorul cunoaste destul de multe despre 4x4in speta Land-ul,zice ca e in stare foarte buna.Absolut totul functioneaza.

M-am uitat putin pe Land atelier sa vad cum stau preturile.NU sunt chiar piperate as putea spune cel putin consumabilele,ulei placute,filtre....

Ca si utilizare macadam,dealuri,fara padure si situatii de troliat.

Sper sa fie o alegere buan de altfel i-am si spus omului ca vreau sa ne intalnim maine sa fac o tura cu el pe sosea,pe deal si hotarasc.Nu am avut ocazia sa merg cu vreunul pana acum,ca si prezenta stiu ca imi place...cum accelereaza cum sta in curbe si ce face in teren ramane de vazut.

Stiu doar ca MItsubishi nu mai imi trebuie,m-am saturat de Pajero si L200,aceasi zeama si vreau sa trec la altceva.Cum bugetul nu permit eun Y61 BUN sau GC e bun ai asta.Mai ales ca e utilitar,recent inscris,(17.09) omul e propietarul din acte....si imi place,repet.

Maine voi stii,sunt land-ist sau nu.Va tin la curent.

O seara placuta!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

Pe scurt.....un mare Gunoi! Cautarea continua.......

Am rugamintea, totusi, sa dezvolti un pic subiectul, poate este de folos si altora:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Ulei curs pe dedesubt atat la cutie cat si motor. Semnalizator dr.crapt,aripa infundata,stop stg spate crapat. Bara fata parea a fi noua nu era fixata ok. Anvelope,pardon mai degraba slicuri si......texte ca ala nu e Land care nu prezinta scurgeri si ca daca il intrebam imi zicea. Si ca e masina de padure intra peste tot......cu cele 4 cauciucuri de 4 feluri. Cel mai mult m au dezamagit scurgerile de ulei si indoiturile de pe la colturi. Inauntru cocina.

Alte detalii.....plus ca la telefon omu pare,mai mult decat ceea ce e in realitate.....si cu asta am spus totul.

O seara buna stimati domni.

Link spre comentariu

Ulei curs pe dedesubt atat la cutie cat si motor. Semnalizator dr.crapt,aripa infundata,stop stg spate crapat. Bara fata parea a fi noua nu era fixata ok. Anvelope,pardon mai degraba slicuri si......texte ca ala nu e Land care nu prezinta scurgeri si ca daca il intrebam imi zicea. Si ca e masina de padure intra peste tot......cu cele 4 cauciucuri de 4 feluri. Cel mai mult m au dezamagit scurgerile de ulei si indoiturile de pe la colturi. Inauntru cocina.

Alte detalii.....plus ca la telefon omu pare,mai mult decat ceea ce e in realitate.....si cu asta am spus totul.

O seara buna stimati domni.

Multumesc de explicatii! In concluzie, ai dat peste un samsar tipic. E bine de stiut:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

depinde si ce pret a cerut pe "gunoiul" ala si kilometrajul...ca daca mergea bine masina ceea ce s-a descris ca "dezastru" se putea repara din vreo 500 Euro cu manopera cu tot...fara vopsit binenteles:wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

depinde si ce pret a cerut pe "gunoiul" ala si kilometrajul...ca daca mergea bine masina ceea ce s-a descris ca "dezastru" se putea repara din vreo 500 Euro cu manopera cu tot...fara vopsit binenteles:wink:

daca asa sta situatia cred ca prin si eu curaj si-l pun la punct pe al meu si nu-l mai vand

Link spre comentariu

Mac01...ai zis o vorba mare.

Jurjut Ovidiu (cu siguranta al tau e mai bun) .Tine-ti masina daca iti place cat de cat pune-o la punct si n-o mai da.Am facut o greseala si mai grav ca e a doua.Am pus la punct Pajero-ul,si dupa aceea l-am vandut.Era intr-o forma de zile mari si acum nu gasesc ceva sa-mi placa.

Foarte greu gasesti o masina in stare buna.

Link spre comentariu

daca asa sta situatia cred ca prin si eu curaj si-l pun la punct pe al meu si nu-l mai vand

deschide un topic nou si descrie problemele, poate primesti niste sfaturi utile si iti faci o idee si cam cat ar costa...daca ai un D2 in mintile lui nu e mare lucru

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare