Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Multumim, Natalia si Vitalies!

ampopa

Postări Recomandate

Acum ceva timp, doi dintre cei mai buni prieteni de-ai nostri (el, cunoscut coleg de forum si iesiri), au suferit un accident cumplit. O clipa de neatentie sau de ratacire, putem sa-i spunem cum vrem (nu ma intrebati, ca nu voi intra in detalii), o fractiune de secunda, le-a pus in cumpana viata. Cumpana cea mare a trecut, dar lupta continua… Continua cu zile si saptamani in spital, cu operatii si tratamente, cu luni de recuperare, cu momente in care nu mai esti om.

Si in clipele astea, prietenii nostri, au avut sansa sa dea peste doi OAMENI pe care i-au cunoscut la intalnirile 4x4 din ultimii ani. Cred ca a fost sansa vietii lor. Si atunci mi-am dat seama de ce imi place sa merg la intalnirile de offroad. Nu doar pentru 4x4 in sine, ci pentru OAMENII pe care ii cunosc acolo. Pentru prietenii cu care, de vreo 5 sau 6 ani, plec in vacante cu cortul, merg in weekenduri prelungile la munte, fac gratare, repar masina sau mai stiu eu ce…

Si imi dau seama ca Natalia si Vitalie, vor fi pentru noi, doi dintre eroii acestei povesti. Si vrem sa le multumim ca i-am cunoscut. Si vrem sa le multumim ca au grija de prietenii nosti si ne suporta telefonele, intrebarile tampite, lamentarile si vaicarelile. Timp in care, fac zeci de operatii, consulta zeci de cazuri grave si iau decizii despre viata sau moarte.

S-au dovedit a fi mari OAMENI, in ciuda sistemului si a mediului in care traiesc zi de zi. In cuvinte nu incape tot ceea ce am vrea sa va spunem, dar stiu ca veti intelege. Nu suntem nici primii si nici ultimii pentru care ati facut minuni.

Multumim, Natalia! Multumim, Vitalie!

• Like 3
“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Multumim, Natalia si Vitalies!

In ciuda faptului ca are o gura mare si rea (ca si a mea de altfel :grin:) nu poti sa nu e inclini cand vezi chestii de genul asta.

Ar fi de zis doar atat:

R E S P E C T !

PS:

Sunt anti "doctorii" pe care ii stim cu totii cat de spagari si de multe ori cat de jepcari sunt! Dar, sunt de acord, mai exista si exceptii. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Oameni buni - multumim pentru aprecieri , dar noi nu facem altceva decat sa ne facem meseria. Sigur, fiind prieteni cei in cauza, exista si o incarcatura sentimentala suplimentara, dar repet, ne facem meseria si cu ajutorul Celui de Sus si al prietenilor pacientii sunt in viata si asta este cel mai important.

Si pe acesta cale ma adreses prietenilor si apropiatilor sa-i sustina moral - de partea medicala avem noi grija.

Sa va pazeasca D-zeu ca sa nu ne cunoastei in spital - mai bine in teren sau la spritz :wink::x

• Like 2

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Natalia si Vitalie,

Voi spuneti ca va faceti doar meseria, e bine, dar ce pot sa spun e ca o faceti cu suflet, placere si multa pasiune si deja e altceva si acest lucru impresioneaza. Bravo voua si mult respect! La buna revedere!

Emicos

Link spre comentariu

Felicitari voua iar altii sa va urmeze exemplul!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Oameni buni - multumim pentru aprecieri , dar noi nu facem altceva decat sa ne facem meseria. Sigur, fiind prieteni cei in cauza, exista si o incarcatura sentimentala suplimentara, dar repet, ne facem meseria si cu ajutorul Celui de Sus si al prietenilor pacientii sunt in viata si asta este cel mai important.

Si pe acesta cale ma adreses prietenilor si apropiatilor sa-i sustina moral - de partea medicala avem noi grija.

Sa va pazeasca D-zeu ca sa nu ne cunoastei in spital - mai bine in teren sau la spritz :wink::x

Noi va multumim ca existati si inca mai sunteti in RO ! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare