snicusor80 Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Salut A montat cineva turbo pe Feroza? Eu am ajuns la performanta asta si sunt foarte incantat de proect, am sa revin si cu niste poze dar mi am de montat filtru de aer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 Re: turbina Feroza Eu am inceput un astfel de proiect,am ajuns la galeria executata din tevi pentru un gtb 25 de saab,pana in 250 cp,dar am abandonat proiectul.Necesita schimbarea totala a instalatiei de injectie,iar un sistem Microtech sau Alan,costa cat o masina intreaga. Il tin pentru o feroza pe carburatie. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrionut16 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: turbina Feroza Buna . in legatura cu turbina ... am cautat si eu pe multe multe site-uri si am vazut ca este Turbina electrica ... credeti ca ar face o diferenta de putere ... cu turbina si fara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: turbina Feroza mai bagi pozele alea?cu mrl-urile ai rezolvat-o?avem niste santuri noi de 4-5m adancime:-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Decembrie 12, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: turbina Feroza Salut Pai nu ati mai dat nici un semn de viata cand ne bagam in ele(in santuri ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: turbina Feroza ...pai noi mergem de cateva ori pe saptamana...te sun cand mergem sa testam santul cel mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Decembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: turbina Feroza Da suna dar eu pot doar in wikend Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Re: turbina Feroza Salve ! Apropo de turbina pe un motor de Vitara a montat un prieten . Turbina a luat-o de la un Renault +35-40 hp , motorul merge foarte bine . Nu a avut probleme cu ea , mici reglaje . Costul total a fost in jur de 1500-1700 E .Voi veni si cu foto . Editat Ianuarie 4, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate