Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Slatgrill si alte gratare portabile

Postări Recomandate

Re: Slatgrill

super idee! :tk

cel mai important este ca se "impacheteaza" intr-un spatiu foarte mic si nu ocupa loc in portbagaj... asa cum ar ocupa un tambal "clasic"

No offence, dar mi se pare fitza maxima. Cu ce ar incurca in portbagaj un tambal clasic (doar tambalul), pe care il "montez" la fata locului fie pe o "rama" de pietre fie pe o groapa sapata ad-hoc (pe care o pot si astupa dupa ce temin "activitatea")? Eu am in portbagaj un gratar din sarma de 6 25x40cm, sub covorul din spate. Si nu ma incurca cu absolut nimic:wink:

(P.S- m-a costat 20 lei acu veo 5 ani:grin:)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Colegul, echipamente si accesorii outdoor deci nu neaparat de carat in masina poate vrei sa mergi si pe jos.Mie mi se pare super smechera chestia daca nu cantareste prea mult.

Ah si stiu discutia ce va urma, va fi de genul:''ma duc la nea Costica la colt imi iau materiale dupa care ma duc la nea Gica si imi face el mai ieftin :)).

Pentru colegii cu doua roti este perfect.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Singura diferenta fiind ca alea sunt pe gaz si asta de aici e pe lemne.......:ha:

Nu te-ai uitat atent pe site: cel putin varianta din aluminiu e conceputa pentru utilizare pe gaz... lemnele sunt optionale:grin:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Singura diferenta fiind ca alea sunt pe gaz si asta de aici e pe lemne.......:ha:

Irelevant :wink:

Editat de miklovan
"A bon entendeur, salut!"
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Link spre comentariu

Ar trebui sa functioneze . Daca nu se obtureaza cu carbuni sau jar de la lemne .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

E fain obiectul.

Ce dimensiuni are? (plita si ansamblul pliat)

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Re: Slatgrill si alte gratare portabile

"sambata l-am incercat, e ok, merita toti banii !"

Am si eu unu identic ca principiu il tin de rezrva in cazul in care suntem multi si un gratar nu e suficient sincer nu ma incanta prea tare, nu are tiraj corespunzator, trebuie sa il ventilezi tot timpul sa stea carbunii sau lemnele aprinse tot cel clasic de plasa pe pietre ramane supremul ca si pret si spatiu ocupat ca sa nu mai vorbim de nelipsitul disc.

DSC_0308.thumb.JPG.6ad022214bd171780966fd745f340f01.JPG

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

azi am avut zi de cautare echipamente outdoor si am dat peste un site de la noi http://www.motorhome.ro/aragazuri.html

poate fi util cuiva....au foarte multe chestii interesante la preturi decente (reclama nu fac , ca nu am nimic de castigat) :cl

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Se găsește un aragaz aruncat la gunoi. Se ia grătarul folosit ca raft din el. Dupa preferințe se sudează 4 picioare sau pentru varianta portabila 4 piulițe, una in fiecare colț. Cu 4 șuruburi lungi sau tije filetate este ajustabil in înălțime. Am făcut cadou la toti prietenii pe aici, durează 5 minute :)

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

Eu mi-am facut singur grillul dupa nevoile mele; mic, usor, practic:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43454-Gratar-cu-trepied-quot-Designed-amp-Handmade-by-Vio-quot

L.E.: Acu` îmi aduc aminte... . Mai am pe undeva un grill foarte interesant, tip valiza, unde focul se face vertical (ca pîinea în toaster), pe mijloc si carnea e de-o parte si de alta. Avantajul e ca poti folosi orice fel de lemn carnea nefiind deasupra focului pt. a primi miros. O sa-l caut si o sa pun niste poze.

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare