chevy Postat Octombrie 8, 2013 Partajează Postat Octombrie 8, 2013 (editat) buna ziua, am si eu din cand in cand un martor care se aprinde in bord si nu stiu ce inseamna. mentionez ca atucnci cand se aprinde,indicatorul apei ajunge pe rosu in mai putin de o secunda si tot din senin dupa cateva secunde se stinge si indicatorul apei revine la normal. Editat Octombrie 8, 2013 de chevy Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: check gauges jeep cherokee 2001 Incepi prin a controla termostatul,este posibil sa nu mai deschida sau sa o faca la o temperatura mai mare decat e normal. Daca este vorba de 2.5td VM atunci incepi si cauta chiuloasa,asta este una din reactii pe langa bolborosit apa in vas sau aburi si ceva mai mult fum pe evacuare. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: check gauges jeep cherokee 2001 doar am completat cu antigel si s-a rezolvat problema. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galambfalvi Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: check gauges jeep cherokee 2001 si e bine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate