allroad Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 (editat) Acum 15 minute am fost sunat de pe 0764173472de un ''domn'' de la Administratia Financiara. Sub pretextul ca am o datorie de 5000 roni la ei,mi-a cerut un nr de fax si un cont pentru a-mi demonstra datoria. Cand l-am luat la intrebari m-a pus in asteptare spunand ca este cautat pe alta linie. Bineinteles ca l-am sunat eu de pe o cartela,a raspuns la fel de oficial dupa care i-am luat toate neamurile in p__a. Asa ca fiti foarte atenti,cred ca nu mai tine aia cu accidentul si baietii se perfectioneaza. Editat Octombrie 9, 2013 de allroad L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! Dezvolta subiectul! Ti-a cerut sa reincarci vreo carteala sau ai...castigat ceva? :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! Dezvolta subiectul! Ti-a cerut sa reincarci vreo carteala sau ai...castigat ceva? :2dr poate facea ore suplimentare... :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! Tare-s curios ce ti-ar fi trimis pe fax. Un email nu se putea? aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! poate facea ore suplimentare... :)) DA. La Rahova sau la Jilava. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! meseriasi destia ma suna saptamanal si dupa ce ai zic de mama-sa inchide imediat,dak retin bine minte cred ca m a sunat si numarul de care zici,grija mare! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eradut Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! Ce i-as mai arde! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: O noua TEAPA pe telefon!!! Eu am primit ieri un SMS de la un numar scurt - 1806 care ma anunta: "Contractul dvs de servicii a fost propus pentru demararea procedurii juridice. Pentru detalii sunati ASTAZI la nr de telefon 0374.136.462.Avocat Liliana Preda" Am sunat la vodafone sa ma interesez ce e cu numarul asta scurt si mi-au zis ca este detinut de catre Netsunsoftware, care se ocupa cu servicii de posta electronica, ei livreaza mesaje SMS oricarui interesat si care plateste, evident. Nu-i intereseaza continutul. Este clar ca nr 0374136462 este cu suprataxare. Aveti grija pe cine apelati. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate