Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua TEAPA pe telefon!!!

allroad

Postări Recomandate

Acum 15 minute am fost sunat de pe 0764173472de un ''domn'' de la Administratia Financiara.

Sub pretextul ca am o datorie de 5000 roni la ei,mi-a cerut un nr de fax si un cont pentru a-mi demonstra datoria.

Cand l-am luat la intrebari m-a pus in asteptare spunand ca este cautat pe alta linie.

Bineinteles ca l-am sunat eu de pe o cartela,a raspuns la fel de oficial dupa care i-am luat toate neamurile in p__a.

Asa ca fiti foarte atenti,cred ca nu mai tine aia cu accidentul si baietii se perfectioneaza.

Editat de allroad

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: O noua TEAPA pe telefon!!!

meseriasi destia ma suna saptamanal si dupa ce ai zic de mama-sa inchide imediat,dak retin bine minte cred ca m a sunat si numarul de care zici,grija mare!

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Re: O noua TEAPA pe telefon!!!

Eu am primit ieri un SMS de la un numar scurt - 1806 care ma anunta:

"Contractul dvs de servicii a fost propus pentru demararea procedurii juridice.

Pentru detalii sunati ASTAZI la nr de telefon 0374.136.462.Avocat Liliana Preda"

Am sunat la vodafone sa ma interesez ce e cu numarul asta scurt si mi-au zis ca este detinut de catre Netsunsoftware, care se ocupa cu servicii de posta electronica, ei livreaza mesaje SMS oricarui interesat si care plateste, evident. Nu-i intereseaza continutul. Este clar ca nr 0374136462 este cu suprataxare.

Aveti grija pe cine apelati.

4x4
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare