Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plasma CNC

cosmin

Postări Recomandate

stiti pe cineva care sa aiba(acces la) o masina de debitat CNC? am cateva "decupaje" de facut pt masina si-mi trebuie neaparat o astfel de scula. Partea de desen/autocad/corel o fac eu lejer, dar n-am unde sa le tai :(

si daca tot deschid topicul, niste teava unde indoi si eu? vreau sa completez rollcage-u in partea din fatza. practic imi trebuie 2 tevi(identice) indoite in 2 puncte fiecare, deci nu e mult de lucru

multzumesc

O||||||||O wrangler YJ
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plasma CNC

am o promisiune la bucuresti, dar, nici baia mare nu mi-e peste mana, mai ales ca nu ma grabesc.. si daca e pana acolo, se pot trimite si prin posta

lasa-mi nr pe PM

O||||||||O wrangler YJ
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

am rezolvat cu cnc, am gasit Laser la bucuresti

am taiat in otel de 6, dat merge pana la 20

eu mi-am facut singur desenele(autocad), deci nu am mai platit si asta

un set de beadlocks(8cercuri) si un set de shackles(8 bucati) a costat ~250ron taierea+300ron fierul

firma este asta:http://www.laser-rmc.ro/

rezultatul final:

O||||||||O wrangler YJ
Link spre comentariu

Vizitator koala

As vrea si eu sa pun asa ceva pe masina ... arata foarte misto ! ... imi poti da mai multe detalii ? ... habar nu am ce sunt alea beadlocks sau shackles si nici cum functioneaza tot ansamblul ...

merci !

Link spre comentariu

beadlocks sunt cercurile alea care tin muchia cauciucului sa nu dejanteze la presiune joasa. Astea ce am facut eu sunt doua flanse, una sudata pe janta, una prinsa cu suruburi de cea sudata. intre ele cauciucul. o sa postez odata toata povestea. ideea e ca-ti trebuie jante de tabla pentru treaba asta.

shackles sunt fiarele alea care leaga arcul PE FOI de sasiu. nu-ti trebuie.

imi pare rau, dar nu stiu cuvintele in romana pentru lucrurile astea

O||||||||O wrangler YJ
Link spre comentariu

Se pot face chiar asa de bine, incit sa mai poti echilibra dupa aia cauciucul??? Din cite vad eu, nu prea mai ramine loc pentru plumburi ... Sau pentru setul de gume de facut scandal cu masina in noroaie echilibrarea e depasita?

Sa ne vedem cu bine

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Se pot face chiar asa de bine, incit sa mai poti echilibra dupa aia cauciucul??? Din cite vad eu, nu prea mai ramine loc pentru plumburi ... Sau pentru setul de gume de facut scandal cu masina in noroaie echilibrarea e depasita?

Sa ne vedem cu bine

nu cred ca echilibreaza cineva rotile cand prepara masina pt offroad. practic cred ca ar fi imposibil de echilibrat cu asa greutate pe o parte!

Link spre comentariu

da intradevar eu nu am asa experienta in teren dar sigur si daca s-ar echilibra rotile la prima iesire s-au si descentrat important este sa nu bata tare pe asfalt atita timp cit poti tine covrigul in mina eu cred ca este ok :x

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

am si eu in proiect beadlock-uri,am pregatit jantele ,desenul tot,mai trebuie material , echilibrarea se face tot cu plumb dar se folosesc cei cu adeziv,cum se folosesc la jantele de aliaj

Link spre comentariu

am si eu in proiect beadlock-uri,am pregatit jantele ,desenul tot,mai trebuie material , echilibrarea se face tot cu plumb dar se folosesc cei cu adeziv,cum se folosesc la jantele de aliaj

DA? si cam cu cat o echilibrezi? cu un kg?

Link spre comentariu

nu conteaza. cine vrea sa le echilibreze, poate incerca sa le echilibreaze, cine nu, ia un amortizor de directie mai bun :ypu

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare