cosmin Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 stiti pe cineva care sa aiba(acces la) o masina de debitat CNC? am cateva "decupaje" de facut pt masina si-mi trebuie neaparat o astfel de scula. Partea de desen/autocad/corel o fac eu lejer, dar n-am unde sa le tai :( si daca tot deschid topicul, niste teava unde indoi si eu? vreau sa completez rollcage-u in partea din fatza. practic imi trebuie 2 tevi(identice) indoite in 2 puncte fiecare, deci nu e mult de lucru multzumesc O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: Plasma CNC In Brasov cu placere, du-te la o firma care face confectii metalice mai complexe si daca nu au macar te dirijeaza la firma unde isi fac ei taierile 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: Plasma CNC daca nu iti este prea departe la Baia Mare,se rezolva orice taiere cu plasma, oricat de complex este desenul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Iunie 28, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2008 Re: Plasma CNC am o promisiune la bucuresti, dar, nici baia mare nu mi-e peste mana, mai ales ca nu ma grabesc.. si daca e pana acolo, se pot trimite si prin posta lasa-mi nr pe PM O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: Plasma CNC Este la cluj CNC , sigur dar nu stiu numere de tel :sr . "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat Iulie 8, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: Plasma CNC am gasit cnc in arges, plasma SI laser, astept sa-mi dea un pretz Sc. Setro Metal Group Sa 0248529091 0744535585 O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iulie 9, 2008 Partajează Postat Iulie 9, 2008 Re: Plasma CNC sa ne spui si noua pretzu si sa ne arati ce ai avut de taiat. sa-mi fac si eu o idee. au foi de metal de toate grosimile? Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat August 28, 2008 Autor Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC am rezolvat cu cnc, am gasit Laser la bucuresti am taiat in otel de 6, dat merge pana la 20 eu mi-am facut singur desenele(autocad), deci nu am mai platit si asta un set de beadlocks(8cercuri) si un set de shackles(8 bucati) a costat ~250ron taierea+300ron fierul firma este asta:http://www.laser-rmc.ro/ rezultatul final: O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC Arata superb rezultatul final!!! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC As vrea si eu sa pun asa ceva pe masina ... arata foarte misto ! ... imi poti da mai multe detalii ? ... habar nu am ce sunt alea beadlocks sau shackles si nici cum functioneaza tot ansamblul ... merci ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC As vrea si eu sa pun asa ceva pe masina ... arata foarte misto ! ... imi poti da mai multe detalii ? ... habar nu am ce sunt alea beadlocks sau shackles si nici cum functioneaza tot ansamblul ... merci ! poate te ajuta cu ceva http://en.wikipedia.org/wiki/Beadlock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin Postat August 28, 2008 Autor Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC beadlocks sunt cercurile alea care tin muchia cauciucului sa nu dejanteze la presiune joasa. Astea ce am facut eu sunt doua flanse, una sudata pe janta, una prinsa cu suruburi de cea sudata. intre ele cauciucul. o sa postez odata toata povestea. ideea e ca-ti trebuie jante de tabla pentru treaba asta. shackles sunt fiarele alea care leaga arcul PE FOI de sasiu. nu-ti trebuie. imi pare rau, dar nu stiu cuvintele in romana pentru lucrurile astea O||||||||O wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC foarte frumoasa lucrarea. asa ceva as pune si eu, dar intai sa cumpar jantele :D Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC Se pot face chiar asa de bine, incit sa mai poti echilibra dupa aia cauciucul??? Din cite vad eu, nu prea mai ramine loc pentru plumburi ... Sau pentru setul de gume de facut scandal cu masina in noroaie echilibrarea e depasita? Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC apropo de indoit teava se poate si la ateliere de facut tobe ei au mecanism de indoit la rece cu role depinde de grosimea tevi.succes :bannana suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC Se pot face chiar asa de bine, incit sa mai poti echilibra dupa aia cauciucul??? Din cite vad eu, nu prea mai ramine loc pentru plumburi ... Sau pentru setul de gume de facut scandal cu masina in noroaie echilibrarea e depasita? Sa ne vedem cu bine nu cred ca echilibreaza cineva rotile cand prepara masina pt offroad. practic cred ca ar fi imposibil de echilibrat cu asa greutate pe o parte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC da intradevar eu nu am asa experienta in teren dar sigur si daca s-ar echilibra rotile la prima iesire s-au si descentrat important este sa nu bata tare pe asfalt atita timp cit poti tine covrigul in mina eu cred ca este ok :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Plasma CNC am si eu in proiect beadlock-uri,am pregatit jantele ,desenul tot,mai trebuie material , echilibrarea se face tot cu plumb dar se folosesc cei cu adeziv,cum se folosesc la jantele de aliaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Plasma CNC am si eu in proiect beadlock-uri,am pregatit jantele ,desenul tot,mai trebuie material , echilibrarea se face tot cu plumb dar se folosesc cei cu adeziv,cum se folosesc la jantele de aliaj DA? si cam cu cat o echilibrezi? cu un kg? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Plasma CNC nu conteaza. cine vrea sa le echilibreze, poate incerca sa le echilibreaze, cine nu, ia un amortizor de directie mai bun :ypu The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: Plasma CNC :ha: este adevarat,probabil ar trebui destul de mut plumb sa ecilibrezi 0-0 janta,dar macar sa diminuezi din bataia care ar putea aparea cand rulezi pe asfalt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Plasma CNC Am echilibrat eu gumele pe care le am, si mi-a pus in medie 300g / roata. Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: Plasma CNC Superb lucrate sunt de retinut oamenii cu debitarea laser http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate