giorgel Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Cea de-a XI-a editie a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii si-a deschis portile. Astazi a fost deschiderea cu presa, ministere & stuff. De maine cu public. Evenimentul va tine pana pe 20.10.2013. Ma duc acum acolo, revin cu info. (pret bilet intrare, program etc.) Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Hai sa vedem.Merita investitia in timp?Ca banii oricum se duc.:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti. Program vizitare: Joi, 10 Octombrie – Duminica, 20 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00. Pret bilet: 20 lei. Parcare: 10 lei. probabil am sa dau un ochi sambata... mai mult pentru partea de accesorii - scule si alte acarete Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Alexei,astea-s chestii care se pot citi pe site de prezentare.Ma interesa partea aia care nu se poate citi....anul trecut nu merita decit din punctul tau de vedere-scule si echipamente care pe mine nu ma pasioneaza.Masini si fabricanti foarte ,foarte, putini.Nici macar fetele nu mai erau ca altadata.....sau am imbatrinit eu si am devenit mofturos :old Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 .........Nici macar fetele nu mai erau ca altadata.....sau am imbatrinit eu si am devenit mofturos :old Ca te-ai si insurat nu se pune, nu ?! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Ca te-ai si insurat nu se pune, nu ?! :ha: Ba da, tocmai....astia insurati se uita la orice....si eu,dar fac si mofturi acum :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Alexei,astea-s chestii care se pot citi pe site de prezentare.Ma interesa partea aia care nu se poate citi....anul trecut nu merita decit din punctul tau de vedere-scule si echipamente care pe mine nu ma pasioneaza.Masini si fabricanti foarte ,foarte, putini.Nici macar fetele nu mai erau ca altadata.....sau am imbatrinit eu si am devenit mofturos :old Razvan asta e Salon Auto Bucuresti. Nu este Salonul International. Aici sunt prezenti doar dealeri din Bucuresti, nu importatori. De asta poate nu ti s-a parut interesant. E un Salon local, precum Salonul Auto Brasov sau Salonul Auto Galati, dar mai bine organizat decat unul din provincie si cu dealeri auto din Bucuresti. :) "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Acum am inteles si eu care-i fenomenul :care Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 @RZV: am venit cu precizarile de pret si program pentru ca @giorgel spunea in prima postare din topic ca merge la eveniment si revine cu aceste detalii - avandu-le la indemana m-am gandit ca o fi de folos sa le scriu acilea. salonul asta e de masini ... ala de fete se tine in alta parte :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Capalna.dar nici masini deosebite,nici fete.....service nu am......repet,il astept pe Giorgel sa spuna,merita timpul? Editat Octombrie 11, 2013 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Capalna.dar nici masini deosebite,nici fete.....service nu am......repet,il astept pe Giorgel sa spuna,merita timpul? Razvane, daca nu te intereseaza sa ne vinzi ceva sau sa cumperi ceva de la noi, nu merita. Dar daca vrei sa ma vezi zilele astea, stii unde :-). Doar cu programare :ha::ha: @alexei: multumesc pt. info, asa este. Eu nu am mai ajuns ieri, acum sunt aici. La intrare Traco a stivuit niste calesti 4x4: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Frumoase calesti si bine aranjate! Pacat ca sunt sau este "bulgaroaica" Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 iaca fuse si se duse si Salonu asta auto (mini salon, de fapt). S-au salvat, in opinia mea, cu hala de oldtimere. Unde au fost masini frumoase, restaurate bine. Cateva exemplare care au facut istorie si alte cateva care incantau ochiul. In rest ... la Accesorii, o delasare totala ... Sincer, daca masini nu se mai vand, ma gandeam ca oamenii vor incerca sa impinga in fata biznisuri conexe - anvelope, audio, accesorii, scule, etc... Slab, slab, slab... Unior avea un stand urias (pentru minisalonul asta) in care erau multe expuse... si nicio oferta speciala pe perioada targului / salonului :( Preturile... sus, sus de tot. La capitolul scule am mai bagat un ochi la Facom, cat de cat mai bine, un stand mai compact, un baiat care te intreba de sanatate si incerca sa iti dea cateva info, excela mai mult la partea comerciala. la fel, fara discounturi speciale pt targ, "poftiti pe la magazin" si doar oferta sezoniera de la furnizor. Draper in cortul de la intrare (sau, ma rog, iesire, depinde cand alegeai sa ii vizitezi) erau singurii care aveau un discount pe perioada salonlui, acolo la fata locului. Evident, in limita stocului de scule pe care il aveau disponibil. Amabili, puteai intreba si primeai raspunsuri la obiect si pertinente. Am cumparat cateva mici nimicuri. In hala cu masinile noi ... aglomeratie mare in jurul Mercedes si BMW, evident cu polii de interes ML si X6... Nissan - nmai prin Badsi, un stand anonim cu Juke Qashqai si Navara ... nu tu macar un Pathfiner cu motor 3.0 V6 - nu ca ar fi nou, dar macar e mai asa,,, spre model premium... nu tu un 370Z of of of Opel - cu un stand la care nu prea intra lumea... Aproape ca imi pare rau pentru cei 2o de lei taxa de intrare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Atat Facom, cat si noi (cel putin in descriere ne-ai ratat, nu stiu daca si in realitate) am avut reduceri de 25% pe perioada targului. Asta stiu sigur. La Unior nu am intrebat (pe ei oricum nu-i intereseaza vandutul cu bucatzica in targ), iar baietii de la Beta mai mult ca sigur au avut reduceri. Noi am prezentat un produs nou - ultimul racnet in materie de mobilier (rafturi, sertare, cutii-cutiutze etc.) pt. echiparea autoutilitarelor de interventie - intretinere - depanare. Intr-adevar, SAB2013 a fost cred mai slab decat cel de anul trecut, cel putin ca nr. de firme expozante. Anul acesta au si introdus o chestie noua: puteai sa optezi, ca expozant, doar pt. primul weekend, nu pt. toate cele 10 zile. Si s-a vazut, dupa primul weekend am mai rams doar cateva firme pe acolo :ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 pledez vinovat: v-am ratat standul :( m-am ratacit prin hala si nu am trecut pe la voi. Eram cu un prieten si cu pustiul omului si cu ochii in patru dupa ala micu'... imi pare rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 Imi faceam probleme ca nu am timp sa ajung la SAB, dar... se pare ca nu am pierdut nimic. Cine stie daca vor mai fi vreodata evenimente auto la care sa merite sa participam... Regret un singur lucru: ca nu am vazut/pipait GHE-O Rescue. Atat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate