gogusmarc Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Va salut domnilor , sunt mai nou in domeniu 4*4 , asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine :grin: Va rog sa-mi spuneti si mie unde se afla senzorul care actioneaza turometrul la un Mithubishi MK2 din 1995 , 2.8 td ,englezoaica , deoarece nu mai misca si nu este din ceas pt ca am schimbat ceasul si nimic. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? Nu stiu daca e si cazul tau, dar, verifica pe alternator daca ai borna notata W: multe diesele isi iau de acolo semnalul pentru turometru. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? Nu stiu daca e si cazul tau, dar, verifica pe alternator daca ai borna notata W: multe diesele isi iau de acolo semnalul pentru turometru. Merci , maine dimineata i-mi bag nasul acolo..:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 (editat) Re: Unde se afla senzorul de turatie ? am intalnit problema asta la pajero cu turometrul, eu fiind electronist am reparat odata un ceas de turatie. e din ceas problema.destul de dichisit de reparat. semnalul cred ca vine dintr o infasurare separata din alternator. Editat Octombrie 11, 2013 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? am intalnit problema asta la pajero cu turometrul, eu fiind electronist am reparat odata un ceas de turatie. e din ceas problema.destul de dichisit de reparat. Pai am schimbat ceasurile de la alt mithu, care mergeau si aceiasi problema , din ceas nu este sigur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? tot de la diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? tot de la diesel? tot diesel , tot 2,8 si tot de anglia :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gogusmarc Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: Unde se afla senzorul de turatie ? Azi am scos mufa de la alternator , am curatat contactele , dar nimic ..... mai stie altcineva alt loc de unde poate sa ia semnal ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate