shreck Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Salutare am urgenta nevoie pentru a desface 2 piulite de o cheie tubulara de 70. Daca are cineva si mi-o poate imprumuta pentru 2 ore ( las garantie + :x) sau eventual as cumpara de undeva la un pret decent ! Multumesc anticipat, Cristi 0755 133 312 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 Salutare am urgenta nevoie pentru a desface 2 piulite de o cheie tubulara de 70. Daca are cineva si mi-o poate imprumuta pentru 2 ore ( las garantie + :x) sau eventual as cumpara de undeva la un pret decent ! Multumesc anticipat, Cristi 0755 133 312 Daca nu gasesti de imprumut, poate te "coafeaza" una din astea doua: http://www.bizoo.ro/firma/busikaro/vanzare/2163263/tubulara-70-mm-impact-3-4-inch-l-90-mm-cu-12-pereti http://www.okazii.ro/recomandate/51679030/cheie-tubulara-70-mm.html Bafta! :h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 ... sau , daca arde tare de tot la miez de noapte o rezolvi cu 6 buc platbanda de aprox 40mm latime (grosime 8mm ... sau 10mm , daca e loc in jurul piulitei ) , si zece minte de sudura ( nu trebuie neaparat sa fie frumoasa de vreme ce-i oricum o chestie ruseasca , principalul e sa tina ....alea doua piulite ... ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 Hmmm m-am uitat in trusa dar cea mai mare este de 34 mm.Eu totusi sunt curios ce vrei sa desfaci. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 (editat) Re: HELP - cheie tubulara 70 Eu totusi sunt curios ce vrei sa desfaci. Eu nu ... sigur a gasit el pe la vreun remat sa-si ia niste roate de locomotiva profil SHINEX, sa le puie pe patrol, deh vine iarna ...trebuie anvelope M+S ...ca oricum sta masina aia in parcare de vreo 2 ani ...(nici nu ma complic sa traduc)...si acum...ii trebuie acum cheie de roti ... :ha: Cu sudura stiu eu pe cineva ...dar sudura de platbenzi ...se vinde doar la pachet cu sudura portierelor de caroserie si evident cu sudura la capota ...in aceeasi linie moderna "solz da peste" ...mai exact solz da somn ...care este! :ha: LE Ca sa fiu ONTOPIC, aveti idee unde as putea gasi si eu vreo 3 blonde cu tzatzele mari si vreo doaj' da mii ...si evident putina intelegere la nevasta ...sa-mi fac de cap vreo doua saptamani? :ha: Editat Octombrie 12, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 La Ford Transit, pt a schimba rulmenti pe spate, ai nevoie de asa ceva, daca imi aduc bine aminte. poti incerca la un atelier specializat Ford. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 La Ford Transit, pt a schimba rulmenti pe spate, ai nevoie de asa ceva, daca imi aduc bine aminte. poti incerca la un atelier specializat Ford. Bravo..esti foarte aproape... este vorba de discurile de frana la Renault Mascott ! inca mai caut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 (editat) Re: HELP - cheie tubulara 70 Daca ai vreo cunostinta la Ford incearca si la ei, si la Transit e nevoie tot de aceeasi cheie Editat Octombrie 14, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 15, 2013 Partajează Postat Octombrie 15, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 in piata de vechituri de la obor, gasesti cheie "tiganeasca". de acolo am luat 54. poti vorbi la ei, eventual ti-o confectioneaza. sau daca gasesti teava potrivita, poti sa-ti faci tu una. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 16, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 in piata de vechituri de la obor, gasesti cheie "tiganeasca". de acolo am luat 54. poti vorbi la ei, eventual ti-o confectioneaza. sau daca gasesti teava potrivita, poti sa-ti faci tu una. cred ca asta va fi cea mai ieftina solutie... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Noiembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: HELP - cheie tubulara 70 cred ca asta va fi cea mai ieftina solutie... se poate inchide... mi-am cumparat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate