Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2.8 td versus 3.0

wick7ed

Postări Recomandate

Re: Pajero 2.8 td versus 3.0

Mai intai am crezut ca esti un bagator de seama cand am vazut ca intrebi de consum in offroad...apoi am vazut ce masina ai si ... sunt derutat. Tu i-ai facut vreodata consumul in off-road? Ai facut de 2 ori consumul si ti-a dat la fel?

Eu am pajero 3.0 177cp swb si pe un traseu Bucuresti - traseu Doftana - Bucuresti am consumat ~ 60l GPL si vreo 2-3l de benzina cand a trebuit sa-i rup partzul.

Dar am avut si traseu de jumatate de zi in care am terminat gazul si un sfert de rezervor de benzina.

Anvelope 33" KM2

Da, consuma in off mai mult decat 2.8TD.

Dar...are atata putere ca le invarte pline de noroi cu GPL :dr1

Instalatia e clasica, nu secventiala.

Editat de Astral
VREUN / VREO....fara cratima ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu poti face un consum realistic in offroad, depinde de densitatea portiunilor unde e mai solicitat motorul dar te poti situa intre 15 si 20% daca mergi la plimbare si 25-30% in fortza, vorbesc de 2.8TD care are specificat consumul normal 15/12.5/10 iar prin comparatie, daca la 3.0v6 consumul dat este 18/14/11 poti aproxima... (un 30-35% in fortza as spune eu).

Editat de lucs
Link spre comentariu

nu poti face un consum realistic in offroad, depinde de densitatea portiunilor unde e mai solicitat motorul dar te poti situa intre 15 si 20% daca mergi la plimbare si 25-30% in fortza, vorbesc de 2.8TD care are specificat consumul normal 15/12.5/10 iar prin comparatie, daca la 3.0v6 consumul dat este 18/14/11 poti aproxima... (un 30-35% in fortza as spune eu).

Stiu consumul este relativ Patro consuma in jur de 20-25-30 nu pot sa spun un consum sigur :tk

Link spre comentariu

Cred ca in off-road e mai realist sa calculam consumul mediu la ora de functionare. Am ars de multe ori aproape un rezervor intr-o zi pe coclauri si nu pot spune ca am parcurs 100km macar. Deci de consum la 100km nu pot vorbi in aceast situatie!:grin:

Link spre comentariu

:g ...si eu cred la fel... in off-road, cat si in orasele foarte aglomerate, consumul ar trebui calculat la ora de functionare, si nu la km parcursi... de cate ori nu am facut in oras 5km in 2h?... la fel si in off-road.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Buna as vrea sa imi cumpar un pajero 2.8 td (doar pentru off road ) care ar fi mai bun cel cu cv automata sau cel cu cv manuala? multumesc anticipat !(vreau sa stiu daca am diff lock pe cv automata )stima

Editat de wick7ed
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare