Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut meserias cu 2 maini dibace

marcel

Postări Recomandate

In dobitocia mea, mi-am rupt cheia dinamometrica. Am nevoie de un meserias sa-mi faca o placuta similara cu cea cu +. Este identica si cea cu - (care s-a rupt). Pun (trimit) la dispozitie piesa intacta si solocit reproducerea ei in 4-5 exemplare. Cine stie cind o sa-mi pun din nou la contributie muschii in locul neuronului ...

Platesc numerar, transfer bancar, in natura, etc.

Multamesc pentru atentie.

DSC02573.thumb.JPG.a1a9d9eb4bac3657f202446e2b85bf4b.JPG DSC02572.thumb.JPG.7fd4006d5fdd1987b582988d08f08491.JPG

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut meserias cu 2 maini dibace

Mda...ai vrut sa desfaci ceva...

S-ar putea sa am eu catelul ala, ma uit prin "cutia cu maimutze".

De fabricat, nu cred ca merita. S-ar putea sa coste mai mult decat o cheie ca a ta, noua.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Io zic ca te rezolv .... da' nu incerci sa potrivesti una din alta cheie cu clichet ? ca poate ai noroc sa se pupe una din una asemenea mecanismele sunt asemanatoare precum un carciumar cu altu'... sau un mecanism cu totul , mult mai sigur ...

Clichetii sunt destul de greu de facut BINE ... decat sa faci o serie de incercari care sa confirme calitatea produsului final ( timp si bani irositi din start pe MoCR , tratament , incercari - si cam fara piesa etalon pentru mucificat la comparative , nu ? ...) mai intai as incerca sa instalez o alta piesa , sau sa adaptez alt mecanism ... e mai sigur decat o bajbaiala de trei zile pentru doar 100 grame de produs finit ) .

Pana la alte vorbe , io ma bucur ca nu te-ai lasat de sculi ... cred ca ai nevoie de o cheie mai mare ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Ca bine zici. Si asa am un clichet care sta degeaba. Am luat unul cu dinti mai mici si mai multi pt. cursa mai cu spor. Ala care sta degeaba, ar putea fi un minunat donator. Tot de 12,5 are capu, asa ca sansele de potriveala sunt ridicate. Bine ca ai mintea mai hodinita ca mine. Multam important.

Pina la urma am biruit cu pilutia cu pricina ... ca Brancusi. Daca mai dau de ea, o pun aici sa o fac de rusine ... sau pe mine ...

Link spre comentariu

Giorgele scuze. Acum am vazut postul tau. Ce sa-i faci. Imbatrinesc si eu, se vede treaba ca mai nou citesc din doi in doi ... Ai dreptate. Pe destringere s-a rupt. Eu, baiat finut, nu am vrut sa pun lampa pe piulita, ca deh ... se schimba structura moleculara :ha: asa ca ... am insistat ca magaru. Tu cauta in cutia aia a ta cu ... tiganii ... eu asa le zic, chiar daca ma trezesc chemat pe la comisia aia cu discriminarile, ca eu imi pun un halat verde sa ma apuc de transplant ... asistat de d-l prof. dr. ing. Cos (cu litera mare). Daca operatia reuseste, dar pacientul moare, o sa apelez la catelul tau, daca se potriveste ca talie cu catelul meu ... daca nu mai vedem, studiem, treburi, socoteli ...

Link spre comentariu

Am si eu nevoie de aceea piesa.

Tot aceeasi cheie dinamometrica, si tot la fel, s-a rupt cand un meserias grabit a vrut sa desfaca un prezon. In loc sa foloseasca cheia adecvata, a luat dinamometrica, ca tot o avea la indemana.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Donator - primitor.

DSC02702.thumb.JPG.fd852295c478ad5de823002e0f7c1057.JPG

De rasul curcii ... clichetul donator este mai zdravan decit cel din dinamometrica. Putin mai inalt, suficient cit sa nu mai pot pune capacul. Cu o vizita la un polizor, se rezolva transplantul. Reprize scurte sa nu stresez structura moleculara.

DSC02705.JPG.6f4734207ed43906a38e81d9a9f2d6a1.JPG

Link spre comentariu

Bre...

Pt. petardele alea de chei dinamometrice de 100 RON bucata nu exista set de reparatie.

Eu am seturi de reparatie pt. clichet normal de 1/2", seamana dar s-ar putea sa fie exact cum zici, mai inalte un pic.

Second nu am nimic pe aici :-(

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Ce bre, daca e ieftina se cheama ca am insultat-o?

Si noi avem in uz vreo 2 identice, le folosim pt. strangerea ancorelor la elevatoare, import propriu deh.

Pt. dinamometricele "profi" exista set de reparatie clichet.

Daca nu poti s-o repari, iti imprumut eu un amnar:h5, sa-i dai foc:ha:.

Link spre comentariu

Bai bre, ia nu te mai da tu in stamba pe sectiunea tehnica ... ca te vede stapinirea si iti umbla la reputatie :ha:

Rog mutarea topicului la diverse. Am gresit postind la mecanica. Multumesc dinainte.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Fiind in cautare de cheie dinamometrica pe plaja joasa, am dat de device-ul asta. Ati folosit careva ceva similar? Se gasesc in ro? Le-am dat de urma pe amazon si ebay, dar daca gasesc in ro cu ceva garantie parca ar fi mai imbietoare.

http://www.acdelco-tools.com/index.php?route=product/product&product_id=132%20It%20says%20%22Accuracy%20CW%20%C2%B1%202%;%20CCW%20%C2%B1%203%%22

Link spre comentariu

Modelul asta l-am gasit brad-uit sub mai multe denumiri, asa ca am tras concluzia ca-s fabricate in china (nu ca ar fi ceva rau in asta, dar nici review-urile de pe amazon nu-mi fac pofta). Am mai gasit review-uri nu prea placute si despre acdelco ... o sa-mi iau o cheie clasica in plaja 5-80 Nm sau 7-112 Nm ceva sa inceapa cat de jos se poate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare