cipak Postat Octombrie 16, 2013 Partajează Postat Octombrie 16, 2013 O curiozitate, am observat ca la samuraiul meu pe ambele faruri sunt aceleasi inscriptii si nu pare sa existe nicio diferenta de structura intre ele. Asa e normal? Inca ceva, aveam o problema cu faza scurta care batea prea jos, in timp ce faza lunga batea spre virful copacilor... am descoperit ca "fusta" unuia din becurile H4 era deplasata si becul statea strimb. Si poate are cineva un semnalizator in stare acceptabila de pus in bara fata... pe original e cam scump. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
storm Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Re: faruri samurai In bara mea se potrivesc perfect semnalizatoarele vechi de Dacie, facute la Electrobanat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: faruri samurai Si unde ai gasit? Eu am o lada 1500 abandonata pe strada pe care ma gindeam s-o devalizez:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
storm Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: faruri samurai Si unde ai gasit? Eu am o lada 1500 abandonata pe strada pe care ma gindeam s-o devalizez:) Mai gasesti anunturi pe Internet, in targ, la fier vechi si la magazinele de piese auto. E posibil sa se potriveasca unele chestii de pe Lada. Din pacate eu am dat-o la reciclat pe a mea :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_TM Postat Septembrie 22, 2015 Partajează Postat Septembrie 22, 2015 Re: faruri samurai Cautand dupa niste faruri angel eyes de Samurai, am dat peste unele interesante, dar si scumpe in acelasi timp. Ce credeti, s-ar potrivi fara probleme la masina? Este cineva care le-a achizitionat cumva? http://www.ebay.com/itm/H6014-6015-6024-7-ROUND-BLACK-RETROFIT-ANGEL-EYE-HALO-REAL-PROJECTOR-HEADLIGHTS-/400957848155?fits=Make%3ASuzuki%7CModel%3ASamurai&hash=item5d5af33a5b&vxp=mtr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate