Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

faruri samurai

cipak

Postări Recomandate

O curiozitate, am observat ca la samuraiul meu pe ambele faruri sunt aceleasi inscriptii si nu pare sa existe nicio diferenta de structura intre ele.

Asa e normal?

Inca ceva, aveam o problema cu faza scurta care batea prea jos, in timp ce faza lunga batea spre virful copacilor... am descoperit ca "fusta" unuia din becurile H4 era deplasata si becul statea strimb.

Si poate are cineva un semnalizator in stare acceptabila de pus in bara fata... pe original e cam scump.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: faruri samurai

Si unde ai gasit? Eu am o lada 1500 abandonata pe strada pe care ma gindeam s-o devalizez:)

Mai gasesti anunturi pe Internet, in targ, la fier vechi si la magazinele de piese auto.

E posibil sa se potriveasca unele chestii de pe Lada. Din pacate eu am dat-o la reciclat pe a mea :(

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: faruri samurai

Cautand dupa niste faruri angel eyes de Samurai, am dat peste unele interesante, dar si scumpe in acelasi timp. Ce credeti, s-ar potrivi fara probleme la masina? Este cineva care le-a achizitionat cumva?

http://www.ebay.com/itm/H6014-6015-6024-7-ROUND-BLACK-RETROFIT-ANGEL-EYE-HALO-REAL-PROJECTOR-HEADLIGHTS-/400957848155?fits=Make%3ASuzuki%7CModel%3ASamurai&hash=item5d5af33a5b&vxp=mtr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare