Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stema V8 5.2 Litri

ARTHUNTER

Postări Recomandate

Re: Stema V8 5.2 Litri

De unde fac si eu rost de ornamentul ala din spate cu V8 5.2 litri??De cand am luat masina a aut doar 8-ul...atat.MS

Ia vezi aici: http://www.ebay.com/itm/OEM-Factory-Genuine-Stock-Jeep-V8-5-2-Liter-EFI-emblem-badge-decal-logo-Cherokee-/140903724896?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20ce843760&vxp=mtr

:grin:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

caut eu pe al meu da parca nu mai are nici un ornament pe el :) sau are unul da e cu 5,9 :)

pai da,dar nu al tau:))ar fi culmea sa il dai jos pt mine,bine..nu ma deranjeaza nici nu 5.9:)))e diferenta de 700 cm,un motor de matiz:)))

Link spre comentariu

pai da,dar nu al tau:))ar fi culmea sa il dai jos pt mine,bine..nu ma deranjeaza nici nu 5.9:)))e diferenta de 700 cm,un motor de matiz:)))

:) stai linistit c anu il dau jos pe ala de pe masina ca e lipit bine :) dar cum iti spuneam mai am unul pe care il folosesc pentru practica si donator de componente :) toata faza e c anu prea stiu daca are sau nu emplemele pe el ca nu ma interesat niciodata,dar daca le are le dau jos si ti le trimit daca iti mai trebuie :) doar ca nu stiu cand ajung pe la locatia unde e parcat :)

Link spre comentariu

:) stai linistit c anu il dau jos pe ala de pe masina ca e lipit bine :) dar cum iti spuneam mai am unul pe care il folosesc pentru practica si donator de componente :) toata faza e c anu prea stiu daca are sau nu emplemele pe el ca nu ma interesat niciodata,dar daca le are le dau jos si ti le trimit daca iti mai trebuie :) doar ca nu stiu cand ajung pe la locatia unde e parcat :)

daca nu te deranjeaza;)ms

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Va salut

Am dat masina la spalat ,si mi-au spalat logoul de pe usa ,emblema CHEROKEE CLASSIC.

Im-I lipseste cateva litere ,masina e un XJ din 99.

Stie cineva emblema de vanzare ? ,as multumi si cu CHEROKEE SPORT ,ma refer inafara de E-bay,dar nici acolo nu prea se gaseste ?

seara buna :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare