ARTHUNTER Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 De unde fac si eu rost de ornamentul ala din spate cu V8 5.2 litri??De cand am luat masina a aut doar 8-ul...atat.MS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri De unde fac si eu rost de ornamentul ala din spate cu V8 5.2 litri??De cand am luat masina a aut doar 8-ul...atat.MS Ia vezi aici: http://www.ebay.com/itm/OEM-Factory-Genuine-Stock-Jeep-V8-5-2-Liter-EFI-emblem-badge-decal-logo-Cherokee-/140903724896?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20ce843760&vxp=mtr :grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Ia vezi aici: http://www.ebay.com/itm/OEM-Factory-Genuine-Stock-Jeep-V8-5-2-Liter-EFI-emblem-badge-decal-logo-Cherokee-/140903724896?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20ce843760&vxp=mtr :grin: ahaaa,oky,tks ursule;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 22, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri ahaaa,oky,tks ursule;) Mai are altcineva alte idei?ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Mai are altcineva alte idei?ms caut eu pe al meu da parca nu mai are nici un ornament pe el :) sau are unul da e cu 5,9 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri caut eu pe al meu da parca nu mai are nici un ornament pe el :) sau are unul da e cu 5,9 :) pai da,dar nu al tau:))ar fi culmea sa il dai jos pt mine,bine..nu ma deranjeaza nici nu 5.9:)))e diferenta de 700 cm,un motor de matiz:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 24, 2013 Partajează Postat Octombrie 24, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Cele pentru 5.9 le-am gasit si eu in america dar imi par tare iuti,100$. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Cele pentru 5.9 le-am gasit si eu in america dar imi par tare iuti,100$. =)) sa stii ca sunt iuti rau :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Daca e bai sa le iei de pe ebay, te pot ajuta eu free. Va costa 10usd stema + 5 usd transportul plus TVA aici in RO 24%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 25, 2013 Partajează Postat Octombrie 25, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri pai da,dar nu al tau:))ar fi culmea sa il dai jos pt mine,bine..nu ma deranjeaza nici nu 5.9:)))e diferenta de 700 cm,un motor de matiz:))) :) stai linistit c anu il dau jos pe ala de pe masina ca e lipit bine :) dar cum iti spuneam mai am unul pe care il folosesc pentru practica si donator de componente :) toata faza e c anu prea stiu daca are sau nu emplemele pe el ca nu ma interesat niciodata,dar daca le are le dau jos si ti le trimit daca iti mai trebuie :) doar ca nu stiu cand ajung pe la locatia unde e parcat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARTHUNTER Postat Octombrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri :) stai linistit c anu il dau jos pe ala de pe masina ca e lipit bine :) dar cum iti spuneam mai am unul pe care il folosesc pentru practica si donator de componente :) toata faza e c anu prea stiu daca are sau nu emplemele pe el ca nu ma interesat niciodata,dar daca le are le dau jos si ti le trimit daca iti mai trebuie :) doar ca nu stiu cand ajung pe la locatia unde e parcat :) daca nu te deranjeaza;)ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zaza Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Stema V8 5.2 Litri Va salut Am dat masina la spalat ,si mi-au spalat logoul de pe usa ,emblema CHEROKEE CLASSIC. Im-I lipseste cateva litere ,masina e un XJ din 99. Stie cineva emblema de vanzare ? ,as multumi si cu CHEROKEE SPORT ,ma refer inafara de E-bay,dar nici acolo nu prea se gaseste ? seara buna :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate